UD namiesto UW profilu ?

ahojte, mozem namiesto UW profilu pouzit UD na predstenu ? ide mi o kazdy cm v tychto betonovych kralikarnach, uspora by bola 2cm, som amater, ale co som cital tak UD , CD je na plafon, tak preto sa pytam, ale napr. na DEK k popisu UD,CD pisu ze je aj na pripevnenie predstien, predstena ma 6x2,7
Odpovedať
ud/uw su obvodove profily. Do nich potom idu cd/cw. kombinacia uw+cw sa pouziva hlavne na samostatne stojace priecky kombinacia ud+cd sa pouziva najma na spriahnute predsteny - teda take kde mate konstruciu pripevnenu o inu priecku/stenu ktora je za nou. Chcete robit novu priecku alebo dat sadrokarton na existujucu priecku?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od foobar:

ud/uw su obvodove profily. Do nich potom idu cd/c…
@foobar ano chcem dat sdk na existujucu stenu, cize staci pripevnit cd profily o stenu zavesmi a mohlo by to tak byt ?
Odpovedať
ano - https://www.rigips.sk/predsadene-sten... alebo este menej priestorovo narocne je nalepit sadrokartony priamo na stenu. Otazka je co vlastne tymi sadrokartonmi riesite
Odpovedať

ano - https://www.rigips.sk/predsadene-steny-prie…
@foobar dakujem za info, chcem dat pod to izolaciu a schovat elektriku; inak by som lepil, este nahodou aky mate nazor na priame zavesy plafon vs. krizove CD, ktore by tiez ubralo par cm navyse
Odpovedať

ud/uw su obvodove profily. Do nich potom idu cd/c…
@foobar perfektne vysvetlene :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mordor44:

@foobar dakujem za info, chcem dat pod to izolaci…
@mordor44 ja mam priame zavesy aj vsade v ramci rodiny sme davali len priame zavedy. Je to v pohode inak by som uz ani nerobil.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@mordor44 ja mam priame zavesy aj vsade v ramci r…
@sousedekovci89 len nerozumiem preco vsade ukazuju povacsine krizove rastre, starsie videa boli povacsine priame zavesy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?