Rekonštruoval niekto takýto typ bytu? Budem rada ak sa podelíte o svoje skúsenosti ako ste vyriešili zmenu dispozície a celkovo využitie priestoru spolu s kumbalom a spajzou.
Ďakujem
@stanlej pokiaľ mám dobre info, všetky môžu dole, jadro je umakart.. je možnosť prepojiť aj vonkajšiu špajzu s kumbalom (možno priestor pre kúpeľňu) presne rozmery však nemám. Je to len v štádiu uvažovania o kúpe tohto typu bytu. Preto len ako krok č.1 skúšam nájsť niekoho kto prerábal presne tento byt. Vďaka
pokial by to bolo tak, ze vsetky mozu dolu, tak by sa s tym dalo vyhrat. urobit z miestnosti oproti vchodovym dveram velku obyvacku s kuchynou, kupelna by sa mohla zvacsit a kumbal a spajza by zostala 🙂
Ja by som spojila kuchyňu s izbou1 a vytvorila kuchyňo-obývačku a ešte by som vytvorila samostatné WC, alebo z kumbálu a špajze malú kúpeľňu so sprchovým kútom a tú pôvodnú kúpeľňu by som nechala tak ako je aj s WC.
V akom rozsahu by mala byť rekonštrukcia? Nejak tak, že všetko pomeniť, premiestniť izby a takto, či len tak na oko? Moc sa mi napríklad nepozdáva tá priechodná kúpeľňa.
@ivaab tento pôdorys vyzerá ako sústava T06B. Škoda, že pôdorys nemáte v mierke. Ak je to tak, tak určite nemôžu ísť dolu všetky steny. Tak akurát ten umakart a možno ešte nejaké menšie úpravy. Ale medzi kuchyňou a obývačkou je nosná stena a aj medzi kuchyňou a tými dvomi izbami. Ak je to tá sústava, ktorú spomínam vyššie. Ale už ste sa asi rozhodli, ako pozerám na dátum 🙂.