Stavebné puzdro pre posuvné dvere Unitrex

Dobrý deň, máte prosím Vás niekto skúsenosť s dverami SINGOLO od predajcu Unitrex? Čítala som, že medzi najlepšie značky patrí Eclisse a Jap ale tie sú cenovo dosť drahé a tieto od Unitrex sú dostupnejšie. A vedel by mi prosím Vás niekto odporučiť, aký spomaľovač vybrať? Príp. kedy zvoliť T30, T60, T80 (moc sa tomu nerozumiem). Konkrétne pri týchto dverách je T30 zdarma, T80 je o 50€ drahší. Ideme kupovať viac takýchto dverí, takže aj tých 50€ urobí rozdiel v konečnej cene, samozrejme ak to bude treba, zaplatíme. Ďakujem Vám vopred za rady a skúsenosti.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od silvusiatkoo:

Dobrý deň, máte prosím Vás niekto skúsenosť s dve…
@silvusiatkoo Ja mám v dome 3 posuvné dvere s Unitrex púzdrom. Spomaľovač si daj, je to dobrá vec, najmä keď máš deti. Označenie spomaľovača znamená veľkosť či hmotnosť dverí. Na štadardné dvere ti stačí ten T30 spomaľovač. Ten je pre dvere do 30 kg (ak majú dvere 35 kg, stále to stačí). na priloženom obrázku máš popis a špecifikáciu spomaľovačov. Pokiaľ nebudeš dávať nejaké masívne, ťažké dubové dvere, stačí T30 aj na široké dvere. Ja mám najširšie posuvné dvere 120 cm a je tam tá T30. Eclipse a Jap nie sú najlepšie značky, ale sú najdrahšie. Kvalitou sú všetky púzdra rovnaké. Viac som o tom písal v tejto diskusii (bolo to pred 6 rokmi, takže nie všetko bude asi aktuálne): https://www.modrastrecha.sk/forum/okn...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od silvusiatkoo:

Dobrý deň, máte prosím Vás niekto skúsenosť s dve…
@silvusiatkoo mam dvoje posuvne od unitrexu a ziaden problem. Načo platit viac za značku ked to iste dokaže aj lacnejšia varianta.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@silvusiatkoo Ja mám v dome 3 posuvné dvere s Uni…
@chrobak7 Ďakujem za zhrnutie, čo sa týka dverí, aké dvere ste si dali? Neplatí to, že čím ťažšie dvere tak tým kvalitnejšie? Nechceme si dať síce najtop kvalitu ale ani žiadne papierové z Poľska, nejaká zlatá stredná cesta. Asi by bolo vhodné vybrať si už teraz s puzdrom aj cca dvere, ktoré na to pôjdu?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roberto18:

@silvusiatkoo mam dvoje posuvne od unitrexu a zia…
@roberto18 Ďakujem za skúsenosť, odkiaľ ste potom prosím Vás kupovali dvere?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od silvusiatkoo:

@chrobak7 Ďakujem za zhrnutie, čo sa týka dverí, …
@silvusiatkoo Dvere sme dali rovnaké, ako všetky interiérové - teda aby bol rovnaký dekor. Samotné dvere sme kupovali od Sapelli. Problém bol pri hľadaní dodávateľa - nie všetci majú v ponuke šírku dverí 120 cm. Mali to asi len 3 výrobcovia, jedným z nich bol ten Sapelli. Tu som popísal, ako sme vyberali samotné dvere: https://www.modrastrecha.sk/forum/int... Tu sú fotky hotových posuvných dverí: https://www.modrastrecha.sk/forum/int... https://www.modrastrecha.sk/forum/cho...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?