Renovacia vchodovych dveri

Profilova fotka
Kupili sme pred par rokmi byt po ciastocnej rekonstrukcii, ktoru sme postupne svojpomocne dokoncili, az na vchodove dvere. Tie su totiz ocelove, maju niekolko istiacich bodov a celkovo vyzeraju byt velmi pevne, ALE: - tazko sa zamykaju, je potrebne ich pritlacit pri zamykani a odomykani - maju zvnutra taky ten makky kozeny povrch, ktory nam deti poskodili - z vonkajsej strany uz blednu Daju sa taketo dvere niekde opravit a zrenovovat alebo to podla vas nema vyznam a je lepsie kupit nove? Trochu mi je luto ich vyhodit, lebo keby sa vymenil ich povrch a vyriesilo by sa to zamykanie, vyhovovali by mi. No neviem nikde najst ci by niekto taketo robil a ci by sa to financne oplatilo.
Odpovedať
Osobnú skúsenosť nemám, ale myslím, že sa to neoplatí, pretože keď budeš potrebovať toto všetko urobiť, tak podľa mňa sa dostaneš na stovky eur ani nebudeš vedieť ako.
Odpovedať
@marek_keram tie dvere maju niekde znacku, skus kontaktovat firmu co ich vyraba, dodava aby ti ich aspon dostelovali. Kozenka sa da zlupat a niecim nahradit,
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 nato som myslel, ale zial nenasiel som nikde znacku tych dveri
Odpovedať
@marek_keram Ahoj, možno ti to pomôže, skús pozrieť, akej značky je zadlabávací zámok na dverách. Podľa toho zámku a podľa počtu istiacich bodov, si vieš na nete nájsť typ svojich dverí. My sme nedávno menili zámok aj vložku a tiež som sa týmto spôsobom dopátrala k typu dverí 🙂 Držím palce.
Odpovedať
@marek_keram odfot dvere, a vyhladaj fotku na google
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?