Prechod do kuchyne cez obývačku

ak vám nebude prekážať zmenšenie kuchyne tak je to fajn. ako mne sa tiež nepáči ten vstup do kúpeľne aj odtaiľ aj odtiaľ. hlaven si zistite či môžete kvôli statike búrať priečky apod.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom. @silvusiatkoo my sme tak v byte urobili. Ale nedavala by som tak siroke dvere. My sme mali posuvne a zasuvali sa vedla chladnicky
Odpovedať
Tak isto by som dala odsúvačky ušetrí ti to veľa priestoru a páči sa mi ten návrh.👍️
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @silvusiatkoo nie nelutujeme. Byvali sme v byte viac ako 10 rokov. Prave preto sme mali dvere kvoli hluku a smradu z kuchyne. Inak boli stale otvorene. A vytvorili sme si taku ucelenu dennu cast. A tiez sme si mohli zvacsit kupelnu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @silvusiatkoo no nie som si istý potom samotnou veľkosťou kuchyne. Býval som kedysi v takom byte, tiež sme prerábali jadro. Ale kuchynská linka bola v tej časti opretá o jadro, kde je tá chodbička. Takže jedáleň bola celkom priestranná. Vo vašom prípade potom bude linka v relatívne stiesnenom priestore. Ale ak vám tam vlezie jedálenský stôl so stoličkami a ešte aj linka, potom je to OK. Záleží od počtu členov rodiny pri stole.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @silvusiatkoo potom niet čo namietať.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @silvusiatkoo mali sme to podobne. Nebol problem. Ale najprv si zistite, ci vam dovolia spravit dvojite dvere, predsa je to nosny panel, do toho len tak dieru nevyribes. My sme mali 60 dvere, nebolo to pohodlne ale pouzitelne
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nechcelo sa nam s tym natahovat
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom. @silvusiatkoo tak to máte potom super keď môžete búrať to máte voľnú ruku 😃 aj ste sa pohli nejako ďalej?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?