Za mesiac sotva, to by ste museli robit 24hodin denne a aj tak by ste to nestihli. A cena zalezi od materialov, to ti nikto nepovie presne, lebo uz len ceny obkladov sa dost lisia tak isto podlah a ostatnych veci.
@dominika_bruneta_flontekova V roku 2015 sme prerábali 3 izbový byt v pôvodnom stave- nové jadro, elektrika, radiátory - zmrazovala sa stupačka,aby mohli ich vymeniť, lebo bola vykurovacia sezóna. Jediné čo sme nemenili boli okná. Robil to živnostník s partiou za 3 mesiace, cca 17 000€. Bezpečnostné dvere 1-2 dni, 1000€. Potom stolár kuchynskú linku na mieru asi týždeň 2000€, a potom ja som mesiac skladal základný nábytok - 2000€. Čiže cca 4 mesiace a investícia 22 000€. Za mesiac to podľa mňa nezrobi nikto.
Neviem odkiaľ ste ale my keď sme rekonštruovali byt po babke v BA (Petržalka 4i), firma nám kompletnú rekonštrukciu bytu urobila za 5 týždňov.
Robili sme tam všetko od výmeny okien, elektriky, jadra, SDK strop, nová omietka, dlažba do chodby a kuchyne, výmena radiatorov atď.
Potom sme s rovnakou firmou prerábali aj náš prvý byt v PN ktorý prenajímame a tiež to bola rýchlovka
Zalezi o aky byt ide, co vsetko treba robit, ci svojpomocne, ci firma, ale teda nejake tie tri mesiace rataj kludne, lebo to nejde mavnutim prutika len tak.
Kamarat prerabal svojpomocne, lebo chcel usetrit co najviac, napokon mu trvala prerabka trojizboveho bytu necely rok.
musis sa konkretnejsie pytat, aby si sa nieco dozvedela. ale za mesiac istotne nie. ked som bol prerabat u znamych, a to len chodbu, tak to bolo na dva tri dni.
@dominika_bruneta_flontekova ak je to jednoizbák tak za mesiac sa dá. Ak to nebudete robiť sami ale najmete si ľudí (nie dvoch), tak za mesiac sa dá. Cena - záleží od bytu a čo všetko od xx do yy+100...
Veľa robôt sa dá robiť súčasne a keď nabehne hromada ľudí a každý vie čo má robiť, tak práca rýchlo odsýpa...
len to sa aj financne potom navysi, ked to budete chciet takto rychlo, lebo bude treba viacej ludi. aby ste v tom nemali chaos a dalsia vec, aby sa nieco nezanedbalo, ked sa bude narychlo prerabat.
mam kamarata ktory si na to tiez trufol, ze za mesiac to da, trvalo to 4 mesiace kym mal byt v takom stave ako si predsatvoval a cenovo to bolo tiez dost mastne
Mohla by si dat nejake presnejsie informacie aj o rozlohe, o tom, co treba robit, ci aj jadro murovat, ci to chces na firmu cele nechat alebo aj nieco svojpomocne.