Odpoveď na príspevok od daniela15:
Kúpili sme starší byt a ideme meniť okná staré dr… @daniela15 v roku 2024 sa bavit o 2 skle? To je ako v roku 2005 sa bavit ci necham stare kastlikove okna alebo dam nove plastove. nic menej ako 3sklo nedavat.Odpoveď na príspevok od daniela15:
Kúpili sme starší byt a ideme meniť okná staré dr… @daniela15 osobne to pociťujem tak, že práve slnko je príčinou diskomfortu v letnom období. V lete zvyknem mať zatienené žalúzie práve kvôli prekurovaniu priestoru slnečnými lúčmi. Na zimu odostieram žalúzie, ale nie úplne a nie všade, lebo nízke zimné slnko niekedy vie poriadne potrápiť napríkad pri raňakách pri stole. V zime ľahúčko dokúriš, ale oveľa ťažšie je zbaviť sa prebytočného tepla v lete. Ja by som ani sekudnu neváhal. Určite trojsklo.. Nie však kvôli nejakému svetelnému odporu, ale kvôli tepelnému koeficientu a oveľa lepšiemu tlmeniu hluku. A rozdiel v cene je minimálny.Odpoveď na príspevok od zicher:
@daniela15 osobne to pociťujem tak, že práve slnk… @zicher ďakujem, asi toto som potrebovala, aby som sa vedela rozhodnúť 👍Odpoveď na príspevok od daniela15:
@zicher ďakujem, asi toto som potrebovala, aby so… @daniela15 inak ked tam mate hlucnu ulicu, tak potom aj vonkajsie tienenie vie tomu pomoct cosi. to idete davat, ci nie?Odpoveď na príspevok od izoggytien:
@daniela15 inak ked tam mate hlucnu ulicu, tak po… @izoggytien ale ide o byt, to si si vsimol? tam to vie byt niekedy komplikovane, ked chce niekto davat vonkajsie tienenie.Odpoveď na príspevok od izoggytien:
@daniela15 inak ked tam mate hlucnu ulicu, tak po… @izoggytien o vonkajšom tieneni sme zatiaľ neuvažovali, trochu ma ta rušna premávka desí, ale časom hadam zvykneme