Rekonštruujeme starý tehlový byt kde sú dosť krivé steny ktoré sme nevyrovnávali. Stolári, ktorí nám robili kuchyňu to vyriešili takto ale s výsledkom nie sme spokojní. Myslite že sa to ešte dá nejako zmeniť/vylepšiť/zamaskovať? Ďakujem za každú radu.
No podla mna to uz lepsie nejde zamaskovat.
Mne tam nastriekali pur penu a basta.Este ze to mam v tej “neviditelnej casti”.
Ty mas tu stenu aspon krivu v jednej priamke a pomerne sumernej.Ja tu mam niekolko bruch,hrbov v roznej velkosti
Do buducnosti najlepsie riesenie jednoznacne vyrovnat a mame vsetci po starostiach..
@mina1234 nic v zlom ale stolar nieje kuzelnik. Ako ste si to lepsie predstavovali by ma fakt zaujimalo . Nechate krive steny a potom ocakavate zazraky.
Demontovat poslednu skrinu obuchat omietku a dorovnat potom to buxe skvelee.
Urobili co sa dalo oni totiz spravili 100% prace a vy pri rekonstrukcii tak 30% .... matika neklame.
@mina1234 Nie. Co si cakala ze ti spravi s tou stenou stolar na ktoru ste sa vyflakli pri rekonstrukcii? Stolar spravil to najlepsie co mohol. Presne ako pise @wolodymyr a @miro107
… že rady úplne nad zlato… čo ste mali a čo nemali. Buď tak ako píše wolodymyr alebo nehovorím, že top ale riešenie je, že na ten roh nalepíte do váhy L profil..( nerez, hliník.. neviem čo sa Vám tam hodí) a nevidim to dobre na foto, no k tomu L profilu by som dal spraviť vnútornú špaletu… keď sa spraví pekne do stratena, tak to nebude takto do oči bijúce.
@mina1234
No ešte je taka možnosť, že tu krajnú listu, ktorá je zošikmena k stene dať bielej farby, tým pádom trochu splynie so stenou a nebude tu krivost tka vidieť. Čize farebné budú až dvierka na skrinke.
Inak ale stolarom toto naozaj za vinu nedávajte ... Stolár vám steny nevyrovná, to je práca murárov...
@richard71 nerozumiem otázke… L profil by koncil predsa vo svetlej výške “otvoru”, takze od profilu k oknu sa dá spaleta normálne urobiť. Nikto tu nepíše o nádherných riešeniach, vrchný roh, len treba vyspravit do najlepšieho stavu. Sikmost spalety bude vidieť len voči vrchu a to v 210cm výške a pri zemi..je to podľa mna menšie zlo, než jestvujuci stav.