Odpoveď na príspevok od svaty:
Zdravím všetkých Chcel som sa spýtať či si dával … @svaty Ja mám dvere od ADLA montáž dozadu 3roky cena bola v akcií 1500€...max. spokojnosť čo sa týka aj pozáručného servisu veľmi dobrá komunikácia a ochota..Stalo sa mi že sa mi zámok zasekával /výr.vada po 2 1/2 roku/ zaplatil som iba cenu bezp. vložky ja som si ju montoval priniesli mi ju domov do vl.rúk odovzdali s 5kľúčami a zaplombovaná krabica...Odpoveď na príspevok od svaty:
Zdravím všetkých Chcel som sa spýtať či si dával … @svaty taky mam adlo aduo montaz 3-4 roky zpet. Par drobnosti se napoprve pri montazi uplne nepovedlo. Ale behem tydne se vse upravilo na miste(vymena tesneni prislo nejaky zmuchlany, a zapadka trochu drhla musela se uptavit dira ve futrech). Tim ze mam exterierove trochu me prekvapilo ze dvere nemaj zadny stelovani v pantech ale zima/leto je bez problemu neni nic potreba stelovat... ac se mi dost prici marketing adla (neprekonatelne dvere)... vybral jsem je ze jedny z mala byli ochotni udelat zakazkovy profil coz jsme nakonec nevyuzili protoze nam jeden presne sednul(tim ze jsme rekonstruovali 100 let stary barak tak hladke dvere z madlem nebyla moznost)...Odpoveď na príspevok od majina.b:
dva roky dozadu Adlo dvere, zatial max spokojnost… @majina.b ďakujem. Aké typ od adla máte? Prečo sa vám pozdáva aj Sučanský?Odpoveď na príspevok od tomasndca:
Pripajam sa, na byte sme tiez davali ADLO. Montaz… @tomasndca Áno, autor témy si vybral solídnych výrobcov a myslím, že ak sa rozhodne pre ktoréhokoľvek, chybu neruobí. Veľa ľudí čo poznám si nedalo povedať a rozhodli sa pre dvere čo spomínaš, typu Securido, Hi-Sec a podobne. Certifikát a nízka cena im stačili.Odpoveď na príspevok od ralf364:
@tomasndca Áno, autor témy si vybral solídnych vý… @ralf364 ďakujem za reakciu, vybral som tých "bezpečnostnejších". Neviem veľmi presne aké sú tu rozdiely, tak zbežne viem 0.1mm na hrúbke, 1-2 istiace body +-, váha, kotvenie do steny, hrubka istiacich bodov. Ale rozdiely v cene sú tiež Teduo 1749 majú aj horný dolný istiaci bod(11 bodov) Fornox 1290-1440 majú navyše bočné, nemajú horné zamykacie čapy (prémiové 17bodov;inak 11) Sučanský ~1300 majú aj horné čapy(10bodov) Všetky sú III. trieda. Som naklonený všetkým možnostiam, hľadám už len tú "vyváženú".Odpoveď na príspevok od ralf364:
Kedysi sa robili bezpečnostné dvere tak, že na ľa… @ralf364 podľa tohto potom ostáva iba Sučanský a Adlo. Fornox nemá horný a dolný pohyblivý kolík čo vidím ako "nevýhodu". Adlo 5 pohyblivých z toho 1 hore 1 dole 6 statických Platňa 1,5mm Aj zvislé aj vodorovne výstuhy Neviem akú vložku dávajú original Sučanský 6 pohyblivých z toho 1 hore a 1 dole 4 statické Platňa 1,25mm Iba zvislé výstuhy Vložka 4. triedy Uvidim, počkám ešte chvíľu, či sa nájdu aj členovia, ktorí používajú vyššie zmienených výrobcov a ich skúsenosti.