Dobry den, Chcem sa spytat, bol by nejaky problem kebyze rovno laminatovu podlahu zalejem s betonom? Mam taky problem ze podlaha je zamurovana v stene, takze by bolo vela prace s rozobratim, musel by som ju vyrezavat, pod nou je este linoleum, ktore by som tiez musel vyrezavat a odstranovat a pod nim je beton, ktory aj tak nie je celkom rovny, Vadilo by velmi, kebyze necham vsetko tak a rovno na podlahu vylejem beton a zarovnam ho? a na nho si potom polozim druhu podlahu? Dvere atd nemam nikde, takze to ze by to bolo vyssie by mi nevadilo
Vadilo lebo zacne nasavat vodu z betonu napuci a ked casom vyschne zmensi objem a beton bude v lufte.
Zober kladivo a pajser vytlc dieru do parkety a vylamuj
Lino mozes nechat.
@wolodymyr Laminát to nie je napr. drevotrieska, nič si z betónu nasávať nebude.
@saimon852 Napriek tomu, čo píšem vyššie, tiež by som radšej plávajúcu vybral preč až po to linoleum. A aký problém, že je zamúrovaná v stene? Isto je len v omietke a to pôjde von ľahko. Keď sa ale nechceš s tým baviť, zober "maflika" (ručná kotúčová pílka), nastav hĺbku rezu o nejakých 0,5 mm menej než má plávajúca, obehní s tým okolo stien, prípadne ak chceš tak aj niekoľko pomocných rezov stredom izby a za "pár minút" máš von celú podlahu.