Odpoveď na príspevok od mila5:
Je tu prosím niekto kto prerábal takýto 3izbový p… @mila5 no akože ja si ani neviem predstaviť, že by som vybúral predtým, než by som mal premyslený každý krok dopredu.. Ked som menil jadro, tak som okual u susedov 3 rôzne dispozičné riešenia jadra pre môj byt, než som začal s búraním.. Menil som jadro v troch bytoch a nikdy som sa nezasekol v nejakom bode, že neviem ako pokračovať.. Ja chápem, že možno ste nechceli strácať čas a aj tak bolo treba vybúrať, takže ste sa do toho pustili.. V prvom rade je treba zvážiť, kde je možné namontovať toaletu.. Toaleta a sprchový kút sú kritické miesta infraštruktúry, ktoré limitujú dispozičný priestor. Od nich sa potom odvíja všetko ostatné..Odpoveď na príspevok od mila5:
Je tu prosím niekto kto prerábal takýto 3izbový p… @mila5 vyzera ze stena medzi 2 a 3 nie je nosna a zrejme by sa dala zburat. Narocnejsie je urobit otvory v nosnej stene. Potrebne stavebne povolenie a dodatocne vystuze. A ci ich vobec moze byt viac v jednej stene. Ked nie tak vchod do spalne z obyvacky. Skusila som aj variantu kde by sa kuchyna rozdelila, okno by sa muselo nejako rozdelit aby sa tam mohla dat priecka. A pracku som v tomto pripade umiestnila do skrine na chodbu. Skus pridat svoje navrhy, ti skusime poradit co by bolo lepsie.Odpoveď na príspevok od mila5:
Je tu prosím niekto kto prerábal takýto 3izbový p… @mila5 tak neviem co je s tym ale nechce mi nahrat obrazkyOdpoveď na príspevok od mila5:
Je tu prosím niekto kto prerábal takýto 3izbový p… @mila5 poslala som obrazky cez spravu