Ako najlepšie dispozične zmeniť jadro?

Je tu prosím niekto kto prerábal takýto 3izbový panelákový 70m2 byt? Najviac by som sa potešila ak niekto reálne presne tento byt má. Tieto byty sú typické veľmi malou kuchyňou a kúpelňou. Ako máte riešené jadro a kuchyňu? Veľmi by mi to pomohlo. My sme zvažovali presunúť vchodové dvere do špajze (9), alebo veľa iných možností z ktorých som už celkom domotaná. Aktuálne je vyprataný a komplet odstránené bytové jadro a neviem ako ďalej.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mila5:

Je tu prosím niekto kto prerábal takýto 3izbový p…
@mila5 no akože ja si ani neviem predstaviť, že by som vybúral predtým, než by som mal premyslený každý krok dopredu.. Ked som menil jadro, tak som okual u susedov 3 rôzne dispozičné riešenia jadra pre môj byt, než som začal s búraním.. Menil som jadro v troch bytoch a nikdy som sa nezasekol v nejakom bode, že neviem ako pokračovať.. Ja chápem, že možno ste nechceli strácať čas a aj tak bolo treba vybúrať, takže ste sa do toho pustili.. V prvom rade je treba zvážiť, kde je možné namontovať toaletu.. Toaleta a sprchový kút sú kritické miesta infraštruktúry, ktoré limitujú dispozičný priestor. Od nich sa potom odvíja všetko ostatné..
Odpovedať

@mila5 vyzera ze stena medzi 2 a 3 nie je nosna a zrejme by sa dala zburat. Narocnejsie je urobit otvory v nosnej stene. Potrebne stavebne povolenie a dodatocne vystuze. A ci ich vobec moze byt viac v jednej stene. Ked nie tak vchod do spalne z obyvacky. Skusila som aj variantu kde by sa kuchyna rozdelila, okno by sa muselo nejako rozdelit aby sa tam mohla dat priecka. A pracku som v tomto pripade umiestnila do skrine na chodbu. Skus pridat svoje navrhy, ti skusime poradit co by bolo lepsie.
Odpovedať

@mila5 tak neviem co je s tym ale nechce mi nahrat obrazky
Odpovedať

@mila5 poslala som obrazky cez spravu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?