Dobrý deň, máme doma 2000watt olejový radiátor, a sme na východe ( VSE) , ten radiátory ma koľko spotrebu napríklad jeden deň, keď 10 hodín je užívané, a koľko je to v eurách za deň?
@csicso_gabriel_gabor spravne 20kWh x 0,14€ (terajsia cena) =2,8€/10h cize masaker.
Kup si merac spotreby do zasuvky za 12€ a budes mat presny prehlad co zozerie jeden domaci spotrebic.
@csicso_gabriel_gabor videl si dobre tolko moze stat kWh, ale dalsich 100% ceny bude distribucia.
Priprav sa na to, ze po ohlasenom zdrazeni to moze byt 50-100% viac!
A to mas len jeden posraty ohrievac 😞
@csicso_gabriel_gabor to mas cenu za holu bosu kWh, ale mas v elektrike este dalsie polozky, ktore su uctovane podla spotreby. Kuk druhu stranu faktury
@zita19 demokraticky odrb: tolko stoji gombik tolko ihla , tolko zarobi sicka , tolko
latka,tolko teplo v hale ...ale za boha nevies kolko ten kabat vlastne stoji.....by som dal zbicovat tych co tie faktury vyrabaju ..mna vobec nezauji kolko oni komu platia a co ich kolko stoji ..mna zaujima 1kwk komplet co ,a stpji..ten kto to vymyslel ,toho by mali zbicovat a vysotit do tmy...
@daralbajda pozri sa, ja si pamatam presne kto tento demokraticky odrb s velkymi fanfarami pred par rokmi vyhlasil. Sudruzenko pernamentne nachmeleny a birmovany Hranol sa dusoval ze znizi ceny elektriny. Aj znizil. Cenu holej bosej kWh. Ale spolu so vsetkymi svojimi podrztaskami a sponzormi vyspekuloval a s pozehnanim URSO boli zavedene poplatky za distribuciu, prispevka do jadrovej vyradovacej, pausaly za zelenu energiu. Ja som sice stara ale zatial mi pamat funguje celkom slusne a na to teatro, pre svojich volicov si presne pamatam celkom presne.
@zita19 nesúhlasím ,bol to Miklóš ,ale Fico určite nie je typ kalkula aby takéto robil..Miki rozdrbkal všetko,Fico má dosť rozumu na to aby to takto rozparceloval.Ludi zaujíma Koncová cena nie nejaké voloviny,to "vysokovzdelani spajzovy ekonómovia " majú radi tieto hry .a Miky zaviedol aj cenu plynu v len a mera sa stále vm3 ..zajtra prídeš kúpiť fľašu a vyrátajú ti cenu podľa % alkoholu ..čím neprehľadnej ,tým lepšie..