Vymeniť technickú za šatník?

Dobrý deň, rozmýšľam že vymením technickú miestnosť (02) za šatník. Šatník má teraz cca 3m takže technická by mala 3m.Dvere by boli z chodby. Zmestí sa mi tam práčka sušička vnútorná jednotka tč a umývadlo?? Máte niekto takú malú technickú?
Odpovedať
A šatník by sa tým pádom akože úplne zrušil, či? Tak ono záleží, čo lepšie viete využiť.
Odpovedať
@lenikkk4 šatník by bol tam kde je teraz technická. Lebo príde mi že technická je moc veľká a šatník by sa nám hodil väčší.
Odpovedať
@bihi87 Aha, už tomu rozumiem. Môj skromný názor je taký, že sa to tam pomestí, ale isto sa objavia aj väčší znalci, ako ja.
Odpovedať
A nedá sa šatník rozšíriť tak, že z neho by sa išlo ďalej do technickej?
Odpovedať
Profilova fotka
ved si nakresli na papier rozmery v mierke a rozkresli si, co tam potrebujes umiestnit. pracka/susicka ma cca 60x60 cm, umyvadlo pre zjednodusene mozes ratat rovnako, urcite najdes nejake, co sa zmesti do toho rozmeru, TC si vies dohladat, ako velka je asi ta jednotka... a zistis, ci ti tam aj zostane nejaky priestor na manipulaciu s pradlom a pod. alebo pouzi nejaky free floor planner na nete
Odpovedať
@bihi87 No teoreticky by sa to tam mohlo vojsť, ale ... TČ sú rôzne druhy a veľkosti, záleží dosť od výkonu. Najskôr by som zašla do nejakého centra TČ a opýtala sa na daný dom, výkon a aké TČ by odporučili + zistila kapacityiesta, ktoré ku TČ potrebuješ. Viem, že existujú kompaktné TČ, no nieje to vždy najlepšie riešenie. Záleží aj od plochy domu, ktorú potrebuješ vykurit, prípadne, či nebudete mať solárne panely a k tomu potrebuješ zmiesavac (taká nádržka) a pod. ... Cize začala by som tým kúrením a zistila si presne aké TČ bude a z toho vychádzala a potom tma skúsila dať prácku a umývadlo. Podľa toho uvidíš, či sa ti zmestí, alebo nie
Odpovedať
@zuzcek1988 nie lebo ďalej je chodba do zvysku domu
Odpovedať
My máme technickú miestnosť 1,6m x 2,0m. Máme tam vnútornú jednotku TČ, práčku a sušičku. A skrinku na čistiace prostriedky. Vojde to tam v pohode, ale úprimne, keby sme mali robiť ešte raz tak dáme väčšiu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@afarchitekt ďakujem veľmi pekne za nákres. Len som to zisťovala práve a že už v tomto štádiu stavby sa to nedá meniť 😞. Tym pádom musím ešte do manželovej pracovné (8m²) vopchať skriňu a to neviem ako sa tam zmestí keďže tam bude aj gauč.
Odpovedať
Profilova fotka
Vojde sa to bez problémov, ale bolo by praktickejšie keby máš väčší priestor v technickej, najmä ak budeš aj s prádlom tam manipulovať, prípadne ak ho tam budeš skladať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?