Ak chcete niekto stavať montový - treba osloviť p. Wittnera - je aj tu na modrej strechce WITTNER - veľký odborník, komunikácia na najvyššej úrovni s aku som sa v rámci takýchto firiem stretla a navyše od ľudí s ktorými spolupracuje a stavia, je počuť stále len chvály, spokojnosť a úroveň. Firma sídli v Nitre .. naozaj sa oplatí nadviazať kontakt, je veľmi ústretový a rád poradí. - Mám ho aj v priateľoch, ak by ste ho nevedeli nájsť.
@rstupka tak zatiaľ sa vám darí veľmi pekne aj cenovo aj my sme naklonený práve pre tento typ 333+t - garáž a technickú miestnosť chceme vedľa domu mimo . .
@wiwka tak cenove sa to zatial da , ale este nam treba strop keramicky a strechu dnes som kupil komin ten ma vysiel na 1000eur 6,30m a to mi dali zlavu nan 27 percent
@pr väzníkový krov nie je riešením pre všetkých... ak človek chce úložné podkrovie alebo otvorený strop, čo je v projekte B333 aj jedno aj druhé, väzníkový krov je nepoužiteľný...
Ahojte, ak budete niekto stavať z tehál, tak mám pár navyše ktoré chcem predať. Ak ste z okolia BA,TT,PK,SC,DS tak píšte, množstvo potom upresním ak niekto bude mať záujem.
@rstupka ahoj stupka držim palce so stavbou, a ako si na tom so strechármi? a čo krytina? dám ti dobrý kontakt na jedneho chalana , super ceny má na materíal. určite sa dohodnete.
@miro7 ahoj ak sa ho rozhodnes stavat a zacnes so stavbou tak by sme kukli my tvoj :-D my sa ho stavat chystame ale tento rok len pozemok ideme prepisat a na rok pripojky riesit a stavebne povolenia, a upravy na pozemku.. a az o dva roky zaciname realne.... sa neponahlame... a financie tiez toho vela nedovoluju
@miro7 aj my sme chceli zacat buduci rok . myslela som ze deka by uz bola zaliata tak na jesen... ale sme si to tak pocitali kolko nas asi budu stat pripojky a veci okolo pozemku... a kupa projektu a vsetko okolo toho... tak neviem ci to vyda... ale mozno aj hej.. uvidime . ved ked tak tak sem napisem..
inak len tak ockom sem vzdy zajden ze ak to komu pokracuje.... v zime by sme chceli kupit projekt a zacat vybavovat stavebne povolenie....mozno aj pred vianocami este,
caute stavitelia..:-) no konecne sa mi uz riesi pozemok..:-) uz cakam na list vlastnictva...juchuuu..:-)
inak neviete kolko asi trva tym uradnikom kym to vybavia? dik...
Ahoj Norberts: Cenu na vodoinštaláciu ti neviem povedať , lebo to robil jeden známi a on má všelijaké zľavy na mátroš a za robotu vzal len tak ako od rodiny takže ťa nechcem zavádzať . A na podlahovku nastupuje firma budúci utorok , tak keď skončia tak dom vedieť , ale odhadol to chlapec na 3500-4000 Euro.
@khalle ok ďakujem, nám to teraz vyrátali že komplet vodoinštalacia + podlahové kúrenie cca 7 000 € spolu.
A budete dávať aj tie systemové dosky?
V tej našej cene sú systemove dosky, geberity, 2x rozdelovač na podlahovku a prepinač na mestkú vodu alebo studňovú.
Nechcem sa moc pýtať ohľadne cien tak ale predstavu treba mať, nevadí?
Teraz nám robia väznikový krov, budem dávať postupne fotky.
ahojte..
chcem sa spytat ci si niekto z vas dava kurenie tepelnym cerpadlom. viem ze je to nakladnejsia zalezitost, no my mame len dve moznosti a to kurenie na tuhe palivo alebo tepelne cerpadlo, kedze v dedine ,kde mame pozemok nie je zavedeny plyn.
ak si aj nedavate.. nemate niekto o tom trochu prehlad, ale su asi pociatocne naklady ? vdaka