@wondgo my sme si tu niku nahradili nakoľko mamé T+G...dali sme ju smerom do tej dielne čo je za garážou, tzn. dielňa je o niečo menšia ale tú až tak veľkú nepotrebujeme lebo na bicykle, sane, kosačku a podobné nespratnosti budeme využívať hlavne garáž....do garáže pôjde auto len výnimočne alebo vôbec, bude dvojprístrešok pred garážou...
@lucide čistá hĺbka niky 65 cm po neomietnuté murivo. Nakoľko sa jedná o vnútorné nosné murivo, tak to je riešené nosným prekladom a nika je vymurovaná murivom hrúbky 250 cm...
Dobrý den, moc se mi líbí projekt bungalovu 333, ale nemohu si jej objednat, jelikož plánuji stavbu domu v ČR a projekty z SR jsou jiné (stavební úřady mají jiné požadavky). Nemáte někdo odkaz na kopii tohoto bungalovu v ČR, kde bych jej mohl zakoupit? Děkuji
Děkuji za odpověď :-) Koukal jsem na stránky futur, ale bohužel od nich projekt nelze objednat. Tedy lze, ale pouze s hrubou stavbou nebo jejich stavebním systémem. Samostatně jej neprodávají ]-(
Nějaké další návrhy? Moc děkuji..
@hondoslav bungalov 1471 od Euroline. Majú zastúpenie aj v ČR. Vonkajšie rozmery projektov sú rovnaké. Akurát vnútorná dispozícia je trochu iná.
Menšie zmeny sú možné po dohode s projektantom spoločnosti.
Potrebujem kontakt na nejakých dobrých strechárov, strecha bude podľa projektu (teda nie vazniky, ale klasická stolica). Aj do PM. Ja som okres Zvolen.
Dobry večer prajem. Chcem sa opytať ci by ste mi mohli pomoct s fotkami vašich kuchyn do Bungalovu 333, aby som mohol pozriet kto ako ma a co by ste odporucali ake zmeny alebo nejake typy... poprosim. Dakujem
Zdravim Vas.
Mame v plane - teda zamyslame sa nad projektom bungalovu 333 + T + G nemate nahodou niekto pripadne nedokazali by ste mi poslat rozpis materialu na mail balusikjan@centrum.sk.
Vopred diki.
Ahojte,
chcem sa opýtať koľko vás vyšla strecha krov väzníkový krytina mediteran komplet práca, doprava. Proste strecha na kľúč ( my máme cenovú ponuku na 13 000 € ) Je to ok?
@wondgo Ahoj, potreboval by som vedieť len čísla z nejakého výpočtu aby som si to vedel ja porovnať, pretože riešim teraz tepelné čerpadlo a keď to konzultujte tu na MS, tak mi píšu, že tie čísla z projektu sú vysoké a ze nie sú reálne s takým zateplenim. Jedna sa o:
1. ročná strata 7kW
2. rocna potreba tepla cez 14MWh
Ak si si robil tepelný certifikát, tak by som potreboval vedieť tieto dve čísla na porovnanie. (ja budem mat, podlaha 18cm, stena/sokel 20cm sivý, strop 36 pol, rekup., TČ)
Vopred ďakujem 😉
Ahojte, zvažujeme projekt bungalov 333 11x13 plus dvojgaraz. Chcem sa spýtať, či niekto umiestnil kotol v podkroví a či niekto prehodil wc bližšie ku vchodu - aby bolo okno + výmena špajze za wc. Rozmýšľame zrušiť krb a o priestor naviac využiť na sprchu. Len či sa to tam zmestí ... Ďakujem za reakcie.