Stavia niekto ARD Linea, bungalov 333 a bungalov 567?

Ahojte! Chcem sa opýtať kto stavia alebo už postavil niektorý z hore uvedených domčekov??? Zaujímajú ma všetky názory a rady o výstavbe a zmenách pri realizácii týchto domčekov. Prípadne či by bolo možné niekde osobne pozrieť už zrealizované stavby - najlepšie v okolí Žiaru nad Hronom alebo na trase ZH-Blava-Trenčín-Prievidza-ZH, ale potešia nás všetky ponuky. Ďakujeme...
Odpovedať
Ahoj,hruba stavba B 567 za mnou, zacinam interier.. co by si chcela vediet? Co sa tyka nazoru,tak mne sa tento dom velmi pacil,videl som ho nazivo aj zvnutra aj exterier pred kupou projektu a zatial som spokojny, zmeny budu minimalne oproti projektu.Velkostne to nieje ziadny prepych,ale povedal by som tak akurat...aspon pre mna:) Doteraz keby som to mal zhrnut,tak by som asi neurobil nic inak ak by som ho staval este raz.
Odpovedať
My staviame B567 so vzhľadom Linei-už dokončujeme . čo sa týka zmien tak sme každú z izieb rozšírili o 0,30m, strop máme drevený trámový, máme aj pristavanú garáž po celej severnej strane domu. Jediné čo by som možno zmenila tak by to bola väčšia technická miestnosť. Nám dom vyhovuje dispozíciou aj veľkosťou-sme iba traja. Znovu by som sa rozhodla pre tento domček a už som to tu napísala niekoľkokrát-lepšie dispozične riešený som nenašla.
Odpovedať
@leila23 ahoj, my by sme chceli zacat stavat Lineu ale so zmenami..... Tento domcek sa nam veli paci a ako spominala ryja, dispozicne je rieseny uzasne. Inak tento domcek si mozes pozriet aj osobne. Vzorovy dom je postaveny v Slovenskom Grobe. Kukni na stranku domavdome.sk a dohodni si obhliadku. Co sa tyka B333, tak ten si pozri vo fotoblogoch. Viaceri ho tu stavaju......
Odpovedať
Ďakujem za príspevky ;-) Čakám aj na ďaľšie -ďakujem!! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?