Odpoveď na príspevok od dayko:
Diky moc, som sa s nimi stretol, mam dobry pocit,… @dayko dobrý deň, stavali ste s tou firmou, boli ste spokojní?Odpoveď na príspevok od 88slnecnica:
@dayko dobrý deň, stavali ste s tou firmou, boli … @88slnecnica Dobry den, Nie nestaval som. Oni su asi masovejsie ale skusenosti maju...Pokial mate dobry projekt a budete mat dozor ci dozorovat aspon klucove casti stavby, aj oni by boli dobre. Dolezite je aby suhlasili s Vami, ze budete ako pes dozorovat kazdy jeden krok....Treba aspon 4-5 zaplatit prisny odborny/SIKOVNY dozor aby kontrolovaL napriklad, zaklady, armaturu dosky pred betonom, mury a veniec...tieto casti su dolezite naozaj...na ciernu Vam pride dozor odborny a sikovny za 70-100 eur/hodina...ale oplati za to, verte mi....ale iba raz za cas...nie dozor na celu stavbu...to je zbytocne....a drahe...staci iba dozorovat klucove casti...ostatne kontrolujete Vy a s tym, ze veci si nastudujete trosku.Odpoveď na príspevok od dayko:
@88slnecnica Dobry den, Nie nestaval som. Oni s… @dayko ďakujem..a ak sa môžem spýtať, s ktorou firmou ste stavali, alebo svojpomocne?