Schody priamo zo zádveria

Dobrý deň prajem, mám projekt s ktorým som spokojný, ale akurát stále premýšľam či nevymeniť technicku so schodiskom. Jedna sa mi o to, či nebudem bordel zo zádveria roznášať po celom dome. Hore budu izby a kupeľňa. Chcel by som sa preto opýtať, či ma niekto takto schody priamo zo zádveria a ak áno či by ste to dali znova. Za každy nazor budem vďačný. Dôvod prečo som to riešil tak je ten, že sa da v budúcnosti dom ľahko rozdeliť na dve domácnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som presunul. Pred.pristavenim sme mali schody priamo zo zadveria a nebolo to ono.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, neviem posudit ci posunut, ci nie. Mozno len vymenit ramena schodov. Ale, k tvojej spokojnosti ku projektuju: v zadveri potrebujes skrinu, poriadnu skrinu na veci. WC v kupelni bude vyuzivane vsetkymi, ak si chcel mat sukromnu kupelnu, treba to oddelit. Posunut dvere v spalni aby sa za ne mohla dat vstavana skrina. Sprcha, WC, umyvadlo pri susediacej stene so spalnou mozu byt rusive. Treba sa spravne rozhodnut co kde umiestnit a odkial privod vody. Tv-gauc 4m je na rodinny dom malo. Kuchyna je "velmi otvorena", treba ju zariadit uz teraz. Kde ma byt chladnicka... Varna doska urcite nebude takto v rohu. Obyvacku, aj izby, vlastne cely dom treba "zariadit" uz teraz pri projekte. Vypocitat okna a ich vzdialenost od steny na taku malickost ako su zavesy. Vsetko to, co na co si povies "to potom". Lebo "potom" uz nebudes moct posunut ani stenu, ani dvere, ani okno a budes premyslat nad rozvodmi vody a elektriky. Bude niekde terasa. Kadial sa tam pojde. Okno pri stole mohlo byt vycentrovane na stol a kludne po zem. Posunula by som vchod do dennej miestnosti doprava, aby sa vchadzalo "do jedalne". Mozno knihovnicku vlavo od tohto vchodu, ktora by bola na stene so spajzou a vstup do spajze dat paralne s kuchynou.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Ja by som presunul. Pred.pristavenim sme mali sch…
@wolodymyr hej, asi to nakoniec presuniem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petermalicek:

Dobrý deň prajem, mám projekt s ktorým som spokoj…
@petermalicek známy majú schody pri vstupe, ale schody začínajú ďalej od dverí. A aj chodbu väčšiu širšiu, čiže keď sa už prezujú, tak idú v čistom okolo schodov. Pod schodmi je skrinka na topánky a veci.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

Ahoj, neviem posudit ci posunut, ci nie. Mozno le…
@lenkito10 rozmýšľal som tiež že len vymenim ramená, ale asi to cele presuniem. Super ďakujem za tipy. Dvere do spálne, okno pri stole aj vstup do dennej časti sa bude meniť. Vzdialenosť tv gauč mi vyhovuje. Kuchyňa so špajzou sa bude menit, do špajzu budu skryté dvere.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?