Rodinný dom OPTIM 105

Profilova fotka
Ahojte, nemáte nahodou niekto postavený takýto domček? My sa ho chystáme stavať a rada by som vedela, či si tam niekto nerobil nejaké prerabky aj realne foto by bolo fajn :-) dakujeeeem
Odpovedať
Profilova fotka
Tak nikto sa nenájde??? My sme už aj hrubu stavbu postavili.... len by som chcela vedieť ako ste tam riešili kuchynu...pekný den všetkyým... :-)
Odpovedať
Ahoj, tiez sa mi paci tento domcek, ale nikde nevidim normalnu kalkulaciu ceny, vsade len "informativne". Vedela by si mi poradit, cez koho si to stavala, ci je OK atd. Vies taku malu recenziu :-) . + ak ti to nevadi, odhadnut nakolko ta vysiel (bez pozemku, iba domcek), aby som bol v obraze. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak nám to nestavala firma, my sme si to svojpomocne.. a to nás stála hrubá stavba cca 25000 Eur.. teraz budeme dávať ešte okná, a budúci rok by sme radi dokončili... uvidíme :) Inak nechápem je tu vela projektov komentovaných a diskusii o nich a o tomto nič :( Tak držim palce...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@julianka99 tiež riešim stavbu optim 105 s miernymi úpravami interiéru.dopĺňam tam aj technickú miestnosť..máte cca prehľad pri svojpomocnej výstavbe na akom rozpočte pri hrubej stavbe budete???
Odpovedať
Profilova fotka
Ano aj my sme pridávali technicku miestnosť... momentálne máme hrubu stavbu , okná ,strecha a robime omietky.. Hrubá stavba vyšla 25000 Eur... držime palce pri stavení domčeka...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, foto domceka optim 105 nemate?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, tak my sme tiež postavili hrubú stavbu projektu optim 105. A vyšla nás cca 21 000 € bez okien. Ako ste riešili technickú miestnosť? Pretože si to reálne neviem predstaviť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?