Riešenie vrchného poschodia

Profilova fotka
Ahojte strechari, potrebovala by som poradiť s vrchným poschodím. Dom má rozmery 9.5x9.5m plus dvojgaraz (nad ňou, ale nebudú izby). Detské izby by sme chceli tak ako sú v tomto návrhu na juh. Plus spálňa, ideálne so šatníkom. Kúpeľňa s vaňou, BEZ sprchového kúta, s prackou a susickou. Chceli by sme osobitne wc, ale nie je podmienka bez ktorej by sme.neprezili 😊 A radi by sme mali bordel kumbál 😊. Toto rozmiestnenie od projktana, ale nie sme úplne spokojní. Ďakujem za riešenia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne by som urobila dve rovnako veľké detské izby na poschodí. Šatník by sa tým pádom trosku zmenšil. Vchod doňho by som dala zo spálne, nech je to rodičovský šatník. A to malé WC by som zväčšila na úkor spálne a dala tam sprchový kút, WC a umývadlo a mali by ste rodičovskú kúpeľňu. Spálňa by bola zbytočne veľká, ak bude jej súčasťou samostatný šatník. A potom by vlastné vznikla detská kúpeľňa, ktorá by mohla byt bez toho sprchové ho kutu a miesto neho by šlo WC.
Odpovedať
My máme takto a zatiaľ nám to vyhovuje,akurát satník by mohol byť aj väčší 😀. Máme to dosť podobne. V našom prípade máme medzi spálňou a detskou šatník, vchod z chodby. Vyhovuje mi to, lebo ak v spálni niekto spi a potrebujem odložiť veci, tak nikoho nebudim. A my máme v kupelke vanu pod sikminou, umývadlo oproti oknu a v rohu pri okne sprchový kút.
Odpovedať
@gurags ešte sme robili zmenu, okno nieje v šatníku ale nad schodiskom. Čiže na tej strane strechy sú 2 strešné okná jedno do WC a druhe nad schodiskom. Pracku máme dole v technickej.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?