Odpoveď na príspevok od hdanielh:
Zdravim, Poznam par ludi, ktorym stavali drevodom… @hdanielh vedeli by ste nám posunúť kontakt na tých ľudí? :)Odpoveď na príspevok od kleinmartin:
@hdanielh vedeli by ste nám posunúť kontakt na tý… @kleinmartin ja nemam kontakt len ich poznam, kontaktujte konatelov urcite vam daju nejaky kontakt, pripadne vam ukazu ich stavbyOdpoveď na príspevok od karina_labska:
@karolina_123 ahoj zistila si prosím niečo ? Ja t… @karina_labska dobrý deň, Zohnali ste nejaké recenzie? Tiež nad touto firmou rozmýšľam. ĎakujemOdpoveď na príspevok od kleinmartin:
@hdanielh vedeli by ste nám posunúť kontakt na tý… @kleinmartin Dobrý deň . Zohnali ste nejaké recenzie prosím? ĎakujemOdpoveď na príspevok od petmajj:
Dobrý deň. Staval niekto nakoniec s touto firmou?… @petmajj áno a všetko bolo úplne v poriadku..už 2 roky byvameOdpoveď na príspevok od vienny:
@petmajj áno a všetko bolo úplne v poriadku..už 2… @vienny dobrý deň. Aj ja som sa nakoniec rozhodla pre nich, už mi robia projekt. Smiem sa spýtať aký máte veľký domček? ĎakujemOdpoveď na príspevok od petmajj:
@vienny dobrý deň. Aj ja som sa nakoniec rozhodla… @petmajj úžitkovú plochu mame cca 96m2..4 izbový bungalovOdpoveď na príspevok od vienny:
@petmajj úžitkovú plochu mame cca 96m2..4 izbový … @vienny ďakujem ☺️. Ten môj bude menší (ale je to len pre 1 osobu) takže stačí, našla som viac veľmi pozitívnych recenzií tak sa veľmi teším že som si ich vybrala a zatiaľ sú skvelý, všetko hneď riešia. Ešte raz ďakujemOdpoveď na príspevok od petmajj:
@vienny ďakujem ☺️. Ten môj bude menší (ale je to… @petmajj Dobrý deň, môžem sa spýtať o ktorý projekt ste sa rozhodli?Odpoveď na príspevok od paulinis:
@petmajj Dobrý deň, môžem sa spýtať o ktorý proje… @paulinis dobrý deň. Ani jeden z katalógu, ja som im povedala koľko mám cca financií na to a približne veľkosť a či by som sa zmestila a potom som poslala ich projektantovi 2 nákresy či by tak nejak ten projek mohol vyzerať, on to trochu prerobil, pridal moje návrhy až sme sa nakoniec zhodli. On vam vo všetkom pomôžeOdpoveď na príspevok od vienny:
@petmajj áno a všetko bolo úplne v poriadku..už 2… @vienny tiez nad nimi rozmyslame... prosim vas vsetko bolo v poriadku? kvalita a cas prace? resp. vsetko je tak ako slubuju na stranke (vybavenie hypo, zlava na zariadenie kuchyne cez nich a podobne..) ?Odpoveď na príspevok od viki01:
Zdravím, tiež rozmýšlam nad firmou Kvalitný drevo… @viki01 dobrý deň. Ja s nimi akurát staviam teraz, zakladova doska dokončená, teraz sa robí konštrukcia. Kľudne mi napíšte ak máte nejaké otázkyOdpoveď na príspevok od hajny21:
@vienny tiez nad nimi rozmyslame... prosim vas vs… @hajny21 Neviem ešte presne povedať o kvalite práce, mám dokončenú nákladovú dosku, s tou som spokojná, 3 týždne ju nechali dozrieť, momentálne robia konštrukciu, chlapci robia naozaj od rána do večera, zatiaľ spokojnosť, ja mám vlastné zdroje takže neviem povedať ohľadom vybavenia hypotékyOdpoveď na príspevok od hajny21:
@vienny tiez nad nimi rozmyslame... prosim vas vs… @hajny21 ja som hypo nemala ale p.Kozina robil ak si dobre pamätám vo financnictve ešte pred tým ako založil tuto firmu. Co sa tyka stavby všetko išlo podľa plánu a aj komunikácia so stavbyvedúcim bola vyborna.. sťahovali sme sa asi pol roka od prvého výkopu základov.