Projekt rodinného domu na mieru

Dobrý večer,vedeli by ste mi prosím odporučiť nejakého projektanta, ktorý robí projekt rodinného domu na mieru za ,,dobrú cenu,,?Resp. koľko by mohol stáť so všetkým možným projekt na dom s úžitkovou plochou cca 70m2 .Ďakujem pekne:).
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim. Doplňte kde sa pohybujete. Nech to nemáte ďaleko na konzultácie... Otázne je či je dobrá cena. Ono či 70m2 alebo 120 zas veľký rozdiel v projekcii nie je, stále je to x vykresov, aj keď o čosi väčších. Pripojky sú "tie isté".
Odpovedať
Senica , západné Slovensko.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od beno44:

Dobrý večer,vedeli by ste mi prosím odporučiť nej…
@beno44 ako laik ťažko zistíte , čo je pre Vás správne. Najskôr prejdiet typové projekty, sú ich stovky a je v nich veľa dobrých ruešení. Potom si nechajte niektorý upraviť podľa konkrétnych podmienok, aj tak Vám musí projektant spraviť základy. A projekt na menší dom, riešený individuálne, je podľa mňa pracnejší ako veľký.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od beno44:

Senica , západné Slovensko.
@beno44 zdravím určite odporúčam www.moddomsk.sk . Skalica/ Senica okolie Projekt robi na mieru , komunikácia výborná, velka spokojnost
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jitus2:

@beno44 zdravím určite odporúčam www.moddomsk.sk …
@jitus2 a je to za 800 €/projekt - teda všetko potrebné ku staveb. povoleniu ??? (projekty sanity, elektriky, kúrenia v tom nemusia byť)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@jitus2 a je to za 800 €/projekt - teda všetko p…
@petersd to je veľmi individuálne, odporúčam kontaktovať. Určite má každý projekt inú cenu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@jitus2 a je to za 800 €/projekt - teda všetko p…
@petersd Len aby ste sa vyvarovali soku individualny projekt nebude za 800€. Ale to ani kvalitny a kompletny typovy projekt pre stav. povolenie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jakubd:

@petersd Len aby ste sa vyvarovali soku individua…
@jakubd Nevylučujem ani šok, ale pred 2 rokmi sme presne toľko zaplatili
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@jakubd Nevylučujem ani šok, ale pred 2 rokmi sme…
@petersd to je samozrejme mozne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to ma byt rodinny dom tak potrebujete projekt aj na vodu, kanalizaciu a elektroinstalaciu + kurenie samozrejme PO, statiku a stavebne vykresy. To su min. veci co urcite potrebujete a to za 800 nerealne.... za 1800 realne. Ak by to nebol rodinny dom ale nap. chata, zahradny dom tak tam to moze byt jednoduchsie. Ak treba, s projektom viem pomoct....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od plamen:

Ak to ma byt rodinny dom tak potrebujete projekt …
@plamen Priateľu, nenaháňaj si (predražený kšeft). Je to tak ako píšem. Pred cca 2 rokmi, kompletné sady projektov, statiky, protipožiarnej, atď., - teda všetko, čo bolo potrebné ku stavebnému povoleniu - za 800 €. Jednalo sa o rodinný dom, 2 podlažia po 150 m2 (suterén + obytné) + podkrovie, sedlová strecha. Napojenie na verejný vodovod a kanalizáciu bolo zakreslené iba do projektu/plánu situácie osadenia domu. Stavebnému úradu to stačilo. Projekty vnútorných inštalácii (elektrika, sanita, kanál, ústredné,...) ku ich zhotoveniu ja nepotrebujem, a stavebný úrad tiež nie.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

@plamen Priateľu, nenaháňaj si (predražený kšeft)…
@petersd Prosim poslite mi kontakt na toho projektanta kto to spravi za taku cenu, lebo 800 - 1000 eur su len naklady na komplet profesie bez stavbnych vykresov. Kontakt poslite kludne do IP. Je to super cena...dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dobrý deň, poslal som Vám súkromnú správu, tak ak by ste mali záujem tak mi volajte/píšte.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?