Chcel by som sa vas opytat na nazor na tento projekt.....Ake vidite minusy resp. plusy. Velmi by nam to pomohlo pri realizacii. Dakujem za vsetky nazory.
Preco je ten obvod taky clenity? Vstup do domu by som chranil vyklenkom zo severu, nie z juhu. Satnik pristupny zo zadveria je pre koho? Nebol by lepsi niekde v dome, napr. medzi detskymi izbami? Ta mala kupelna pri spalni sa mi zda dost nestastne umiestnena + ten vstup do spalne - posunul by som dvere trochu do lava a napravo za dvere by som umiestnil vstavanu skrinu. Male WC z chodby by som zrusil, WC dal do technickej m. aby bolo priamo vetrane cez okno, zvacsila by sa kupelna - posunul by som potom priecku medzi kupelnou a spalnou do prava, cize by vzniklo viacej miesta pre malu kupelnu pri spalni a tam este vlozil tu vstavanu skrinu. A asi by som zvacsil zadverie, zjednodusil by som obvod domu - rozclenit fasadu mozete aj farbami alebo obkladom ...
Podla mna je vnutorne usporiadanie dost zle. Ten satnik pri dverach je dost odveci a je lepsie mat o to vacsiu izbu alebo vstup z izby. Taktiez dvojo dve ti do technickej miestnosti je nepotrebne. Komora v kuchyni ma taky tvar a velkost ze tam aj tak nic neulozis a o to by som skor zvacsila kuchynu a vytvorila odkladaci priestor
Satnik tam je z praktickeho hladiska...s tymi dverami ... sme uvazovali aj my, ale architekt nam poradil, ze z praktickeho hladiska je to lepsie...ale asi tam bude okno:) Komoru sme zmenili a bude oproti var. doske za chrbtom..:)