Postrehy a rady k pôdorysu

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, začíname riešiť pôdorys. Budem rada za vaše postrehy, rady a skúsenosti ohľadom umiestnenia, svetelnosti a rozmerov miestností. Vďaka :)
Odpovedať
1
2
Pouvazujte ci nechcete prechod do kupelne cez satnik. Nebudes tam mat tolko dvery a je to prakticke a vo stratis na uloznom mieste v satniku ziskas v spalni. Znamy to tak maju a je zo super.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@gklin detské izby a spálňa na južnej strane je t…
@megdesign a dovod ? ved deti ked pridu zo skoly robia ulohy v detskej casti => denna cast domu kde by malo byt najviac denneho svetla... Ja osobne preferujem prave detske izby na juznu stranu. Splanu mam tiez na juh(koli maximalnemu kludu a tym padom pracovnu pripadla na sever...co je oki)
Odpovedať

@gklin detské izby a spálňa na južnej strane je t…
@megdesign co je denna cast? myslis, ze kuchyna otocena na juh je parada? Tak tam by som v lete nechcela varit😉. My mame spalnu na sever, ciastocne na vychod, bavime sa o detskych izbach. Tie povazujes za nocne casti domu? A kde cely den tie deti su? Moje, ked uz boli vacsie, tak len v detskych izbach. Inak, mozeme sa tu bavit a svetovych stranach, ked sa vacsinou musis prisposobit orientacii pozemku. Tak ako bol uvodny prispevok - na sever izby nemozu byt, na vychod je garaz a vstup na pozemok, tak vela moznosti tam nie je🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gklin:

@megdesign co je denna cast? myslis, ze kuchyna o…
@gklin "A kde cely den tie deti su?" Určite nie zavreté celý deň v izbách... Vonku s kamarátmi, na dvore pri grile, v bazéne,... Áno, detské izby a spálňa je nočná časť a kuchyňa+ obývačka je denná časť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od islk:

@megdesign a dovod ? ved deti ked pridu zo skol…
@islk denné svetlo a teplo sú ale dve rozdielne veličiny...
Odpovedať
Je pravda, že nad teplotou v izbách som sa nezamýšľala... Skôr som chcela čo najlepšie využiť denné svetlo, presveliť čo najviac priestory a teda ešte sme chceli mať do spálne priamy vstup z terasy. Neprišli sme na lepšie rozmiestnenie keďže potrebujeme aj pracovňu a aj sa chceme zmestiť podľa možností na čo najmenej m2.
Odpovedať

@gklin "A kde cely den tie deti su?" Určite nie z…
@megdesign asi mas este male alebo mlade deti🙂, moje deti rozhodne netravili cas "pri grile", maximalne sa prisli najest😀
Odpovedať

@islk denné svetlo a teplo sú ale dve rozdielne v…
@megdesign a dokonca fyzikalne :) Kam tym smerujes ? ze sa juzna strana prehrieva nadmerne ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gklin:

@megdesign asi mas este male alebo mlade deti🙂, m…
@gklin starší 15, mladší 13. To nie sú malé deti... Naši synovia trávia s nami grilovačky vonku radi. Nie sú introverti, pozatvaraní v izbách...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od islk:

@megdesign a dokonca fyzikalne :) Kam tym smer…
@islk určite viac ako severná...
Odpovedať

@islk určite viac ako severná...
@megdesign s tym plne suhlasim, toto obdobie trva 2-3mesiace (pri dobrom tieneni) je teplota stale akceptovatelna do 25st bez klimy, v noci 24st. Avsak zvysok roka je slnko priam ziadane.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?