Odpoveď na príspevok od megdesign:
@gklin detské izby a spálňa na južnej strane je t… @megdesign a dovod ? ved deti ked pridu zo skoly robia ulohy v detskej casti => denna cast domu kde by malo byt najviac denneho svetla... Ja osobne preferujem prave detske izby na juznu stranu. Splanu mam tiez na juh(koli maximalnemu kludu a tym padom pracovnu pripadla na sever...co je oki)Odpoveď na príspevok od megdesign:
@gklin detské izby a spálňa na južnej strane je t… @megdesign co je denna cast? myslis, ze kuchyna otocena na juh je parada? Tak tam by som v lete nechcela varit😉. My mame spalnu na sever, ciastocne na vychod, bavime sa o detskych izbach. Tie povazujes za nocne casti domu? A kde cely den tie deti su? Moje, ked uz boli vacsie, tak len v detskych izbach. Inak, mozeme sa tu bavit a svetovych stranach, ked sa vacsinou musis prisposobit orientacii pozemku. Tak ako bol uvodny prispevok - na sever izby nemozu byt, na vychod je garaz a vstup na pozemok, tak vela moznosti tam nie je🙂Odpoveď na príspevok od gklin:
@megdesign co je denna cast? myslis, ze kuchyna o… @gklin "A kde cely den tie deti su?" Určite nie zavreté celý deň v izbách... Vonku s kamarátmi, na dvore pri grile, v bazéne,... Áno, detské izby a spálňa je nočná časť a kuchyňa+ obývačka je denná časť.Odpoveď na príspevok od islk:
@megdesign a dovod ? ved deti ked pridu zo skol… @islk denné svetlo a teplo sú ale dve rozdielne veličiny...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@gklin "A kde cely den tie deti su?" Určite nie z… @megdesign asi mas este male alebo mlade deti🙂, moje deti rozhodne netravili cas "pri grile", maximalne sa prisli najest😀Odpoveď na príspevok od megdesign:
@islk denné svetlo a teplo sú ale dve rozdielne v… @megdesign a dokonca fyzikalne :) Kam tym smerujes ? ze sa juzna strana prehrieva nadmerne ?Odpoveď na príspevok od gklin:
@megdesign asi mas este male alebo mlade deti🙂, m… @gklin starší 15, mladší 13. To nie sú malé deti... Naši synovia trávia s nami grilovačky vonku radi. Nie sú introverti, pozatvaraní v izbách...Odpoveď na príspevok od islk:
@megdesign a dokonca fyzikalne :) Kam tym smer… @islk určite viac ako severná...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@islk určite viac ako severná... @megdesign s tym plne suhlasim, toto obdobie trva 2-3mesiace (pri dobrom tieneni) je teplota stale akceptovatelna do 25st bez klimy, v noci 24st. Avsak zvysok roka je slnko priam ziadane.