Odpoveď na príspevok od wyrky:
Prilis malo informacii. Jednak som nepochopil zad… @wyrky hladam projekt domu pre inspiraciu , s rozmermi 10x15 s tym ze v tom rozmere je aj strieška s parkovanim na auto.Odpoveď na príspevok od wyrky:
Nehladajte dom podla "krasy" ale dom pre vas poze… @wyrky to je dom ktory sa maximalne vojde na moj pozemok asi by som ine rozmery nepisala. Ak nemate s cim poradit tak dakujemOdpoveď na príspevok od wyrky:
Slusim naposledy. Na strankach s katalogmi su fil… @wyrky ja mam uzky pozemok, 12x40, s tym že budeme stavat na hranici susedneho pozemku co nam da dalsi meter k dobru.. vchod by bol sever, severovychod, ak by bol pristrešok na auto uz pod domom tak terasa by bola za domom, ak by pristrešok na auto nebol a dom by mal sirku max 9m , tak by bola terasa z boku kde by bola obyvacka s kuchynou, ak by bola terasa vzadu tak by bola obyvacka s kuchynou v zadnej časti. Mam rozne varianty s ktorymi by som vedela pracovať. To su príklady . Ak vam to pomozeOdpoveď na príspevok od ella24d:
Ahojte ak by mi niekto vedel pomôcť s projektom, … @ella24d tiež sme stavali na 12m úzkom pozemku. Pozri album.Odpoveď na príspevok od ella24d:
@wyrky ja mam uzky pozemok, 12x40, s tym že budem… @ella24d no v prvom rade zbehni na príslušný stavebný úrad, spýtať sa, aký typ domu ti tam povolia stavať... Za ďalšie,.koľko parkovacích miest je potrebných mať, lebo že ty si myslíš, že len jedno, nemusí byť pravda. Napríklad my v obci máme minimálne dve. Za tretie, oslov projektanta/architekta. Navrhne ti dom presne na tvoj pozemok. Lebo to nefunguje tak, že zoberiem dom aký sa mi páči a capnem ho na pozemok....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@ella24d no v prvom rade zbehni na príslušný stav… @megdesign jasne pojdeme sa opytat ale neverim ze nam nedovolia stavat tak ako my potrebujeme na dany pozemok. Je to ulicka mimo hlavnej cesty , dedina ma jednu hlavnu cestu a tato je jedina ulička mimo, nove domy v dedine su tak nasekane na sebe , ja 2 parkovacie miesta nepotrebujem preco by som ich tam mala trepat ked mi ich netreba. Zaklad bude 3 -3,5metra od cesty dom, od suseda 2 metre a z druhej strany na hranici pozemku ten pozemok vedla je tiez akokeby naš to uz tu nebudem rozoberat. Ale zas nechcem tam stavat dom 5x5Odpoveď na príspevok od ella24d:
@megdesign jasne pojdeme sa opytat ale neverim ze… @ella24d my sme museli mať 3 parkovacie miesta a to nemáme toľko áut ani. Ale oni rátajú s tým, že časom sa to môže zmeniť alebo že príde návšteva. Čiže nie čo stačí mne, schvália aj oni. Niekto by ani zatepliť nepotreboval a aj tak musí.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@ella24d my sme museli mať 3 parkovacie miesta a … @marsdm ja chapem tak podlamna je to aj o kontaktoch , co a jak sa da vybavit. Hadam nebude problem. Lebo uz to ze je uzky pozemok tak tam chcem dat to potrebne a zas nie velmi malé. Chapeme saOdpoveď na príspevok od ella24d:
@megdesign jasne pojdeme sa opytat ale neverim ze… @ella24d obec nezaujíma, že ty dve miesta nepotrebuješ, sú obce, kde nariadia dokonca tri a pokým ich nespravíš, neskolauduješ. Predstavuješ si to všetko moc jednoducho. A to, že ty neveríš, je úplne jedno. Hlavné slovo, čo tam môžeš postaviť má stavebný úrad.