Odpoveď na príspevok od katka2520:
Ahojte, chcela by som poradiť s veľkosťou okna na… @katka2520 3,8m x 0,6m (pôvodný návrh bol až 5m x 0,6m). Asi iba fix, nemáme potrebu ho otvárať, keďže bude rekuperácia. Ale bude to trošku komplikované 😂 kôli tej veľkosti. A navyše, musí byť z kaleneho skla.Odpoveď na príspevok od katka2520:
Ahojte, chcela by som poradiť s veľkosťou okna na… @katka2520 paci sa s normalnym bordelom z normalneho domu, ziaden katalog :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@katka2520 paci sa s normalnym bordelom z normaln… @rkorba To sú Schuko zásuvky?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@rkorba To sú Schuko zásuvky? @frantisekca ktore?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@rkorba 230V. @frantisekca 🤔 to vazne? A su tam i 400V ked si to tak dokonale vyselektoval?Odpoveď na príspevok od katka2520:
Ahojte, chcela by som poradiť s veľkosťou okna na… @katka2520 vyska by nemala.byt mensia ako 92 cm.po pant vyklapacky a nie vacsia ako 90dm po spodnu hranu ramu olna nech sa pracovna doska oprie o ram okna.Odpoveď na príspevok od katka2520:
Ahojte, chcela by som poradiť s veľkosťou okna na… @katka2520 za mna okno co najvacsie. Ked bude kuchyna otocena na zapad, tak radsej len nizke okno aby osvetlovalo iba pracovnu dosku a nesvietilo slnko do oci. My to mame riesene tak - kuchyna otocena na vychod.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@katka2520 paci sa s normalnym bordelom z normaln… @rkorba ďakujem. Akú máte výšku okna?Odpoveď na príspevok od rkorba:
@frantisekca 🤔 to vazne? A su tam i 400V ked si t… @rkorba Bože čo to je za idiotská reakcia na normálnu otázku? Vyzerá to skutočne na schuko zásuvky. Je to podľa našich noriem vôbec povolené? Niektoré naše spotrebiče sa totiž do toho buď zapojiť nedajú, alebo dajú, ale nemali by.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@katka2520 paci sa s normalnym bordelom z normaln… @rkorba Najlepšia je tá 230V zásuvka na bočnej špalete okna... 🙃Odpoveď na príspevok od petersd:
@rkorba Najlepšia je tá 230V zásuvka na bočnej šp… @petersd na oboch spaletach :-) Okno sa otvara len na ventilacku a nicomu nebrania.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@petersd na oboch spaletach :-) Okno sa otvara le… @rkorba Paráda!. A prečo si to tak? Veď máš dosť miesta... a tie exoty tam potrebuješ na čo?Odpoveď na príspevok od petersd:
@rkorba Paráda!. A prečo si to tak? Veď máš dosť … @petersd zasuviek nikdy nie je dost. Neviem o com hovoris, to je zenin bordel :-)Odpoveď na príspevok od rkorba:
@petersd zasuviek nikdy nie je dost. Neviem o com… @rkorba Ja, ako chlap, tam žiaden bordel nevidím. 🤣 Pýtal som sa, že načo potrebuješ schuko ?Odpoveď na príspevok od petersd:
@rkorba Ja, ako chlap, tam žiaden bordel nevidím.… @petersd Schuko vobec nebol dovod kúpy. Potreboval som zlate zasuvky, aby sa hodili ku dlazbe, tak som objednal ake boli.Odpoveď na príspevok od petersd:
@rkorba Najlepšia je tá 230V zásuvka na bočnej šp… @petersd niekto si dava zasuvky na spalety kvoli vianocnej vyzdobeOdpoveď na príspevok od wivik:
@petersd niekto si dava zasuvky na spalety kvoli … @wivik Hej, hej,... aj na sĺpoch el. vedenia po obciach sú kde-tu domontované zásuvky, aby si obce, raz ročne, na cca 1 mesiac mohli napichnuť vianočnú výzdobu...