ahojte. prosim poradte mi, ako by sa dal upravit moj navrh kuchyne.. hlavne co sa tyka rozmiestneni skryniek a tak vseobecne...chcela by som, aby to vizeralo dobre, ale aby to bolo aj prakticke..
.
prikladam podorys, rozmery, navrhy..
.
Poznamky:
1. v navrhu su niektore steny znizene, aj krb, koli viditelnosti, niektore okna chybaju, takze to si nevsimajte... kuchyna ma okna presne tak, ako budu v reale.
2. farby a nabytok su len ilustracne, pretoze program bol obmedzeny a navyse este neviem, aku farebnu kombinaciu zvolim do celeho interieru.. ak mate radu aj k tomu, sem s nou :-D
3. co sa tyka varnej dosky pod oknom, nevadi mi tam, mam ju aj teraz na byte pod oknom, digestor nemam, a som spoko... ak budete mat ale iny navrh, nemusi byt pod oknom..kludne hoc kde...
budem rada za kazdu radu a kritiku, cim viac napadov, tym lepsie pre vysledny navrh..
dakujem
@gb68 oukej, doma ich pozriem...to su dvierka? Ci? Korpus je z coho? Ci to iste??? Pocuj, a nebudes mat ako obyvatel BA aj BA ceny?? Lebo tam sa to vsetko pohybuje v inych cenovych relaciach.. :-D :-D
@gb68 ved jasnacka.. Tak ked bude nejaky konkretny navrh, urcite dam vediet. Snad to nebude uz dlho trvat, potrebujeme to aj hlavne koli vodarom, kde bude drez a tak.. :-D
@mimmi74@terezinka555 to je asi len vec zvyku...mamina ju ma tiez v kuchyni, zvykla som si aj na to... svokra ju ma v kupelni.. :-D mne viac pasovala do kupelne, mozno preto, lebo som v kuchyni nemala miesto... neviem... ono je to asi jedno..chodim do nej vascinou po lieky, maste, obvazy a to nejak nepotrebuje urychlenu prepravu k lekarnicke... :-D :-D mamine zas v kuchyni pomoze, pretoze ta sa bez porezania pri vareni nezaobide... :-D
A ako by ste vyuzili tento priestor pracovnej plochy v rohu? Rohova je 90. Dvierka skrinky su 30cm na kazdu stranu. Co by ste mali ulozene na pracovnej doske? Co by ste tam robili? Pripadne ako inak by sa dal ten roh spravit, aby bol plne vyuzitelny? Nad trubou bude este mikrovlnka.
@j_ank_a lebo si v kuchyni nemala miesto :D to ako keby som pocula seba. Ja tiez uz by som pomaly potrebovala nafukovaciu kuchynu aby sa mi zmestilo do nej vsetko co potrebujem
@terezinka555 mas uplnu pravdu, keby mam raz taku kuchynu, aj tak mi je asi malo... :-D ale ked je mensia, aspon zbytocne nenakupujem tie krasne salky a taniere a panvice a pohare a kadeco, co na mna kuka z vykladu... poviem si, ze nemam miesto a je usetrene... :-D
normalne mam strach z kuchyne v dome, nieze bude 2x vasia ako mam teraz, ale budu dve... :-D penazenka sa mi radsej schovava... :-D
@j_ank_a ty mi hovoris v tomto priam z duse :-D ale ja mam ten problem ze co sa tyka zariadenia do kuchyne tak tam neviem nejako setrit ani si povedat, ze nemam miesto, tam furt som schopna nove taniere niekde ulozit :D ale zase co sa tyka obyvacky tak tam za poslednu dobu sa nejako necinim. Mala by som radsej asi vankusiky a take veci do obyvacky kupovat tam bude viac volneho miesta :-D
tak zatial je toto finalna verzia... :-D uz asi milionta, ale zatial na tomto nevidim nic, co by som si vytkla... :-D tak hor sa, radte... farby dub bardolino/magnolia mat.
Ahojte , o necely mesiac zaciname dokoncovat nas novy domcek v stave holodom , cize mam moznost navrhnut si kuchynu ako chcem len ked ja som v tomto nie moc sikovnica ak by bol z vas niekto ochotny a mal cas , nakreslil by aspon nacrt ako by mohla vyzerat chcela by som velmi ostrovcek na nom varnu dosku s digestorom v strope este vsetko sa da natiahnut elektrika rura na vyvod z digestora von z domu ..
Velmi pekne dakujem za kazdu radu Gabriela
Každý návrh kuchyne je jedinečný, plný unikátnych vychytávok, inšpirácií či dekorácií. A pretože je kuchyňa jedným z najrušnejších a najfunkčnejších miest v dome, je nevyhnutné vybudovať ju tak, aby vytvorila systém, ktorý funguje. A tak sme sa rozhodli zozbierať tie najčastejšie otázky, ktoré by mohli pomôcť ďalším používateľom. 🙂 Otázky zahŕňajú všetko – inštalácia ostrovov, návrh kuchyne, riešenie úložných priestorov, rozdelenie priestoru, ktorý je napríklad viac priateľský pre deti.
Viac si prečítajte tu: ➡️ https://www.modrastrecha.sk/magazine/...