Mirano - vzorový dom + recenzie

Profilova fotka
Dobry deň plánujeme stavbu domu a obzeráme sa po firmách pisala som myslím včera ale teda keďže to začíname riešiť viac tak sa chcem opýtať na reálne skúsenosti s Mirano plánujeme montovaný dom budem rada ta všetky recenzie keďže firmy si pomaličky ideme dávať na kopu a vyberieme takú ktorá bude spĺňať to naj keďže dom nieje lacná investícia chceme si dat poradit hlavne aby sme potom nenadávali...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bejusicek:

Dobry deň plánujeme stavbu domu a obzeráme sa po …
@bejusicek Mirano je dobrá voľba. Majú dobrú konštrukciu (blbuvzdornu), dobré materiály (ktoré zabezpečia dlhú životnosť), kvalita práce je OK. Sú aj lacnejšie firmy (o 10% cca) no ak vám to rozpočet umožní, staval by som cez Mirano. Sú firmy, ktoré robia aj domy s difúzne otvorenou konštrukciou, no tam je cena cca o 30-50% vyššia ako pri Mirano. Teda ak máte naozaj veľký rozpočet tak by som sa pozrel po takých. Ak máte tak akurát na Mirano tak nie je o čom. (hodnotim podľa skúseností z okolia a vlastnej skúsenosti s podobnou firmou, kde bolo cítiť tú cenu o 10% nižšiu)
Odpovedať
My sme chceli ísť do Mirana, nakoniec sme sa rozhodli pre murovaný dom. ALe ak by som išiel do montovaného tak Mirano. Tam sa nemusiš aspoň báť aký bude výsledok. Ale ako bolo povedané, tak sú aj lepšie firmy ale drahšie. Záleži na rozpočte.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?