My sme ho povodne chceli stavat, ale neskor sme sa rozhodli pre KOMPAKT 602.
Myslim, ze je to pomerne casty druh domceka, vela postavenych domov tohto typu sme videli v okoli ...
nam sa klasik 103 paci,nie su to len klasicke styri obvodove steny a hotovo,rozmerovo je flexibilny aj na mensie pozemky a exterier posobi milo,sympaticky
Ahojko,nasi znami tiez stavaju tento domcek a su vo faze hrubej stavby.dokoncenej.Robili tam nejake zmeny.Vyzera to celkom fajn maju aj garaz a prechod z chodby do garaze.Viem ze doteraz dali do domceka 900 000.Podla mna ma tento domcek jednu nevyhodu ze nemaju kupelnu na dolnom poschodi len wc co je v mojom pripade trocha od veci.Predsa ked budujem tak myslim na starobu.Ale kazdeho osobn.vec ja len hovorim svoj nazor.Papa x-)
koxinka aj mne toto vadilo,no ale prave preto si stavbu domu treba dobre rozmysliet,mi chceme zatial byvat len na prizemi predsa sme zatial len dvaja no a vypocitali sme si ze pod schody na v pohode vojde WC a tam kde malo byt povodne len WC sa nam zmesti dolna kupelna taka mini ale na zaciatok to bude stacit,no a tu hornu kupelnu co budeme mat tak tam si dame len cisto umyvadlo, zachod a vanu a do tej dolnej potom presunieme pracku a tak.
ahojte my už byvame takmer rok mame Klasik 103 a stále dorábame pozrite foto je tam aj dom tiež sme riešili kupelnu aj dole byva sa nám fantasticky :-D