prosim vas ma niekto tento domcek resp. chysta sa ho stavat....ako sa vam pozdava, mate aj dispo zmeny?? mne ide najme o kuchynu a chceme dispo zmenit ...tech.miestnost spojit so satnikom a wc vyment na povodnu technicku.... :-| ;-)
@kathy110 ahoj prosím ťa staviate teda nakoniec tento bungalov? My plánujeme kúpu taktiež tohto projektu no nevieme ako to funguje so zmenami pretože radi by sme si rozšírili celý domček o pol metra a zmenili balkónové dvere zo zadnej časti domu na klasické okná. V eurolineslovakia nám povedali sumu za zmenu projektu a tá nás nepotešila je to možné urobiť nejak ináč tak aby zmena nevyšla príliš veľa?
@black481 my sme si ho nakoniec vybrali ale pozmenili podla seba,....nesli sme cey euroline pretoze my sme robili dost vela zmien a to by sa neoplatilo financne takye sme si ho dali urobit u projektanta....my sme tiez rozsirili o pol metra...v izach okna klasicke, terasove okno vacsie bey rohoveho....v jedalenskej casti sme pridali okno...zmenili sme dispozicne technicku- t.j. zrusiki sme satnik aj WCko to bude nasa technicka......wc sme presunuli do povod.technickej..zrusili sme rohove okna nakoniec...a zrkadlovo je otoceny.....:) takze dost zmien:)
@black481 my sme pokial viem neplatili za zmeny v projekte Euroline, ale boli drobne, navyse okno, sprch kut kde bola planovana vana a presun dveri. Tusim sme len posielali na schvalenie do Euroline zmeny a neplatili sme za to.
@kathy110 mozeme sa skontaktovat telefonicky alebo emailom pretoze zmeny x ktore tu uvadzas su takmer identicke ake by sme chceli a radi by sme vedeli viac ak si najdes cas na nas. Dakujem martin.hlauco@gmail.com
@black481@alicka850@kathy110 ahojte, my ideme stavat tento bungalov, chcem sa spytat kolko vas vysiel dokopy cely dom? Od zakladov po omietky.. dakujem
Dobry den prajem vo spolok 😊 ak by niekto z Vas. mal zaujemo ponuku na realizaciu, hrubej stavby alebo holodomu kludne mi napiste a mozme pokecat popripade nqcenit. Realizujeme stavby V BA, NR, TT a TN kraji. Prajem prijemny zvysok dna. Kostolqnsky, Housereality.
@alicka850 ahoj. Chcela by som sa ta spýtať ako ste spokojní s firmou Euroline? My ju zvažujeme na stavbu domu na kľúč, ale nemáme nijaké skúsenosti. Boli ste spokojní? Ďakujem za radu.