Ahojte, my ho máme už postavený(ideme na dlazby, parkety atd.), keby chcel niekto niečo poradiť( technicky, fotky...) naše riešenia atd.
Vela sme si sami robili.
@ondrix prosim ako ste riesili rozlozenie kuchyne s obyvackou???staviame nieco velmi podobne..a vnutorny priestor na sirku mame 7,20m a riesim co kam dat,kuchynu,jedalen,obyvacku..dakujem
@ondrix@karmenocka@geripixi@4nika10@erik4827 ahojte....no ako staviate tento domček??? my už ideme na kúrenie...zatiaľ som spokojná s projektom, a vlastne aj všetci mi.hovoria že dávno nevideli tak dobre všetko usporiadané 🤷♀️🤷♀️
@k1803 miesta je dosť, ale máme malé bábo takže všade, kde je kus miesta sú hračky, hojdačka, stolička, podložky, ihrisko... Fotky pošlem do správy ☺️ v akom štádiu stavby ste?
@4nika10 verím 🙂 mám už 2rocnu, ale stále je to rovnako a to zatiaľ bývame v spodnej časti domu u rodičov, niečo ako 2izb byt + trochu viac 😂 ....momentálne máme potery omietky a cez víkend na sadrokartón...takže ešte dlhoooo do finisu
@ondrix dobry den, rozmyslame nad tymto projektom vedeli by ste mi poslat nejake fotky ako to vyzera. Ako je to s uloznym priestorom v podkrovi a aky mate krov. dakujem 🙂
Zdravim, chcem sa spytat. Ti co mate uz postavene… To velke presklenie nie je ziaden problem? Prevlak neklesol? Sme dali bocne obrovske fixy a stred balkon, ideme potiahnut strechu az na terasu, tym padom sme museli pridat dalsie okno do obyvacky, riesili sme to znova velkym fixom. Zatial mame vymurovanie a pojdu sa robit stlpy a nasledne veniec.
Dakujem za info 🙂