@jardooo
Dobrý vecer, mal by som na vas prosbicku, rozhodli sme sa pre dom elko 110 a chcel som vas pekne poprosiť, ci by bolo mozne vidiet vas domček :) dakujem za odpoved a dufam ze neobťažujem. Pekny vecer prajem
milos333 dobry den,s priatelkou chceme stavat dom na zahrade a nevieme sa rozhodnut ci sa tam vojde,pozomok je trocha divno tvarovany ale nemame na vyber,zaciatok pozemku ma 9 metrov a rozsiruje sa iba na max13metrov a cely je dlhy max 19metrov radi by sme skusili taky dom v tvare pismena L bez krovu iba rovna strecha a chcel by som poradit ci je tato myslienka spravna alebo skusit nieco poschodove.dakujem za akykolvek nazor
ahojte, tiež nás zaujal tento projekt, chcem sa spýtať, tých čo už bývajú, riešili by ste niečo inak ak by ste do toho mali ísť ešte raz, myslím dispozíciu, alebo niečo iné?
@katttka1981
Zdravim,
Prepacte ze rusim...ale chceli by sme stavat dom od djs L110 a chceme tam spravit presne take iste upravy ako ste vy robili..medzi spalnu a kupelnu dat pracovnu 🙂 ako ste spokojny z domcekom? Odkial ste prosim Vas? Nedalo by sa prist pozriet?
Velmi pekne Vam dakujem za odpoved a pomoc pri rozhodovani.
S pozdravom
Stano Kos