Tiež som sa snažila niekoho nájsť, táto Lagunka nie je veľmi frekventovaná. :) My máme úzky pozemok a presne nám sedí aj z hľadiska orientácie svetových strán. V projekte sme porobili len zopár zmien. Stavať sa chystáme od mája.
@ninuska44 super , tak vela stastia nech rychlo vyrastie do krasy.. my ju uz dokocnujeme nase hniezdocko hehe :) mame ale zrkadlovy projekt ..tiez mame uzky pozemocek tak presne pasuje sikovna je, ale aj riesenie ma dobre izby oddelene od obyvackovej casti su plus heh aspon pre nas.. a tiez kupelka v spalni je bomba :D
Nemohli by ste poslať nejakú fotečku? Ja už som veľmi nedočkavá, celé sa nám to už rok naťahuje kvôli pozemku, ale teraz čakáme už len na zopár formalít. Áno, je to fajn projekt. My sme vyberali veľmi dlho. Trošku sme ju ešte predĺžili a zrušili rohové okno v obývačke. Plus pridali francúzske medzi kuchyňu a obývačku. Kúpeľňu v spálni sme zrušili na úkor kotolne. Žiaľ. :)
@ninuska44 no fotecky by som poslala ale neviem ci nieco uvidte na nich take, setky fotky su take ze je vsade bordel :D ale poslem par do spravy ked tak.. inak super ze ju predlzite aj my sme veru mali aspon o 2metre mozno heh