Ja uprednostnujem oddelenu kuchynu od obyvacky, nemusim mat v celom dome "smrady" z varenia a ked mam nap. v kuchyni neporiadok z velkeho varenia a niekto pride, nemusi to vidiet. Vec vkusu... A ked sa v dome akokolvek pracuje, nemusime sa pri tom predsa furt na seba pozerat, nie? Lepsie si mamka uzije tatka, ked si sadnu vedla seba :-D
Inak si myslim, ze dispozicia je celkom dobra, len vsetky tie tri dvere do izieb vedla seba by som urcite zmenila - aby ste sa na chodbe nahodou nezrazili, ked vyjdu ludia nahodou naraz z viacerych izieb... :-D
Ahojte, aj my sme si ho vybrali. Tiež budeme mať kuchyňu oddelenú od obývačky, a chceme tam len jeden vchod, ten bližšie k chodbe. V kuchyni budú balkónové dvere a okno. Viac nám vyhovuje oddelená obývačka a kuchyňa, ale to závisí od každého osobitne. :-)
Aj mne sa tento domcek velmi paci a rozmyslam nad nim. nema niekto realne fotky, ako to vyzera hotove, resp. pred dokoncenim? a co sa tyka ceny, tak mi pride prehnana.
aj mne sa najviac paci tento projekt, len chcem tu priecku medzi kuchynou a obyvkou potiahnut a dat zasuvacky dvere
a kolko cca vyjde cely domcek, nie na kluc? z coho ste stavali?