Ja uz by som chcela zacat tuto jar. a vsimla som si, ze tento dom si vela ludi nevybera. Mne sa paci co sa tyka podorysu. zvonku sa da vzdy nejako upravit.
Ahojte, všimol som si, že chcete stavať v Šamoríne. Kde sú tam ešte voľné pozemky?!
Aj by som potreboval nejaký. Ak je to možné, tak nejaký dohoďte. :-) Vďaka, petulko. :-)
ja nestaviam priamo v samorine, ale 5 km pri samorine. je to vo velkej pake, je to jedina dedina, co ma v okoli aj kanalizaciu, a to bola pre mna priorita. myslim, ze tam su este volne pozemky, je to sice dedina, ktora nie je taka znama ako napr, kvetoslavov.
zdravim, mate tento dom niekto postaveny? silne nad nim rozmyslame, no radi by sme ho najprv videli nazivo, hlavne tu galeriu a schodisko, ale tiez predsien a spajzu... ako je to riesene a taaak.... tiez by sme si radi vypoculi akekolvek postrehy, napady a pripomienky k tomuto domu...
projekt je tu: http://prodom.sk/?p=projekty&project=...
mohli by sme pripadne prist na navstevu? :)) samozrejme za odmenu....
Ake ma vyuzitie miestnost 2,8 m2 ? V terajsom panelaku mam kupelnu o rozmeroch 1,6 x 1,6 co je 2 ,56 m2 a je tam natlacena vana umyvadlo a pracka - (toho architekta by som tam zatvoril) - takze predpokladam ze vyuzitie na 2,8m2 pri vchode je bud ako "bordel miestnost" ako minisklad na metlu, vedro, cistiace prostriedky, zehliacu dosku pripadne ako miestnost (BOTNIK) kde bude v policiach obuv celeho obyvatelstva domu. Myslim ze vyuzitie sa pre tuto miestnost najde.
Tento domcek sa mi taktiez paci ale asi by som zrusil na poschodi tu 12 m miestnost a spravil tam satnik -pripadne vymenil za kupelnu.
vdaka za tipy :) tiez si myslim, ze sa ta miestnost 2,8 m2 pri dverach da vyuzit na milion sposobov :))
nema tento domcek niekto postaveny, resp. stavia? rada by som videla nejake fotky...
aky mate nazor na schodisko? a galeriu?