-kto ho staviate sem s radami
-kolko vas co vyslo,atd...
-mam hotovu platnu,pripraveny material (porfix,drevo na krov,bramac),cakam na pocasie-asi najskor zaciatok maja
ahojte.tak aj mi sme sa pustili do takehoto domčeka.akurat sme vo fáze uzavretej hrubej stavby s oknami.ked zlezie sneh chceli by sme sa pustit do elektriky,vody a kurenia.kto z vas riešil vykurovanie podlahovkou a krbom,kolko to asi tak vyšlo?dakujem
@marwei už aj priečky medzi obyvkou a chodbou a špajzu sme včera dorobili.ešte chceme aj okno v obyvke lebo sa nam tam zda dost tma.len neviem či netreba na to povolenie ked to nieje v projekte.zajtra hadam budu aj nejake nove foto :-)
Tak za mesiac zaciname aj my. Pojali sme to troska pasivnejsie ale v podstate to bude vsetko to iste. Napriklad platna nebude stat na ziadnych zakladovych pasoch ale na strku :) vsetko pripravene na pasivny dom. Cize po par rokoch mi staci vymenit plynovy kotol za rekuperaciu a je to :)
Takze sa nevieme dockat
@blacksr Tym ze dom bude uplne pripraveny na to aby bol pasivny uz staci len vymenit plynovy kotol.
Dom nam bude stavat firma a nasledne bude vzorovy pre firmu. cize je mozne sa ist potom nan pozriet. ale to len v spolupraci s tou firmou
@miro7 Asi fakt nechápem... tak je ten dom pasívny alebo nie? Keďže nedávate rekuperáciu, tak zrejme nie. Potom ale nechápem, prečo sa nedá rekuperácia hneď, aby pasívnym bol...? ... a zbytočne sa investuje do kond. kotla...?
Napisali by ste mi niekto, ake su podla projektu rozmery kuchyne (sirka, dlzka od okna po koniec spajze/krb) a tiez obyvačky s jedalnou? A tiez aku ma sirku ta stena, kde je vystup na terasu. Dakujeeem :-)
@martinapinkasova@erikaistokovicova@ozzy_vita@lenkapagacova alebo niekto.... ;-)
@millada máš tam přímo ikonku Změřte si dúm a pudorys a když si to přemeřím sedí to. Mám tento domek taky postavený tak některé míry znám a je to v pohodě
Nechtělo se nám platit za návrh koupelny, proto jsem se do toho pustil sám. Měli jsme velký problém tu koupelnu vymyslet tak, aby tam vešla i skříň. Nakonec je toto poslední verze, které se budeme asi držet.