-kto ho staviate sem s radami
-kolko vas co vyslo,atd...
-mam hotovu platnu,pripraveny material (porfix,drevo na krov,bramac),cakam na pocasie-asi najskor zaciatok maja
@martinapinkasova Nam to statik neodporucil, ze moc zeleza a tak. Muz sa rozhodol, ze to necha v povodnom stave. Predsa len on to bude stavat. Nevadi, svet za nezruti. Inak krasne sa vam to risuje. My este len pri vybavovani papierov - nekonecne cakanie. :(
@marwei ocelove vaznice sme mali od znameho, ktory nam na ne dal cenu ako za kovovy šrot....takže my sme ich mali o dost lacnejšie nez sa predavaju. myslim že realna cena bolo vyše 1500 a my sme ich mali za...300 asi, už si to nepamatam. boli to 3ks. strechu sme uplne menili ako je v projektu a momentalne nam dokončili sadrokarton (na povale mame osb dosky)
Ahojte, tiež sme sa rozhodli pre bungalov 963, zatial sme kupili projekt a vybavujeme všetko okolo. Urobili sme zmenu strechy, prikladám foto. Neurobil niekto podobnu zmenu, potreboval by som trosku poradit!! Dakujem
@romcu
ja bývam v tomto dome
nič zlé ale to si asi čo vyriešil, okrem problémov (úžlabie nad oknom) . ak chceš zmenu strechy
ak chceš zmenu skús niekde vyhladať strechu ktorá prekrýva aj terasu ( ja táka špicatá) ja tarasu prekrytú nemám a zišla by sa .
@romcu mne sa tiež veľmi páči, dobre to vyzerá, je to také zaujímavé ;-) len @urdix má pravdu, bude to dosť komplikované vymyslieť to tak aby to bolo ok
@evus čau, býva sa super, zachvílu rok, ten čas strašne rýchlo beží. teraz riešim dlažbu okolo domu, výplne do plota, poličky v špajzi atď. Ako ste Vy na tom ? trochu mi chýba tá prestrešená terasa, ale celkový dojem z tohto domu je dobrý. som rád, že máme dva WC (trochu mimo projektu) a že sme ho síce nedopatrením predĺžili o 1,07 m. ale bývať v dome je paráda.
@urdix tak super teda...mam sa na co tesit...tak mi dufame,ze sme na vianoce tam,maka sa teraz strasne rychlo,mame partiu 9chlapov na stavbe.No ja som nakoniec rada ze sme tu terasu prekryli,moze aj prsat v lete,mame sa kam schovat a posediet si.A druhe wecko sme zas zrusli a spravili z toho satnik,hadam to nebudeme raz lutovat.a kedze nemame pivnice,tak treba viac odkladacieho priestoru.
ahojte!
Tak my uz stavebne povolenie konecne mame, ale len v sobotu nam odovzdali na komplet pozemok, tak zacneme na jar.
Chcem sa vas spytat, ze tie 3 pare co sme nechali na stavebnom, to nam uz ani jedno nevratia?
Dik a nech sa dari