-kto ho staviate sem s radami
-kolko vas co vyslo,atd...
-mam hotovu platnu,pripraveny material (porfix,drevo na krov,bramac),cakam na pocasie-asi najskor zaciatok maja
@salichat22
Ahoj, nemáme ještě fasádu a upravený pozemek okolo, ale jsme nyní na 1,5 mil. CZK. Takže 1,7mil. CZK (64tis euro) se vlezeme určitě. Fotky ze stavby, koupelnu a kuchyň doplním.
Dobrý den
Může mi prosím někdo napsat,jaký je zhruba rozpočet na tento dům,Bungalov 963 při stavbě svépomocí?.
Je velmi pěkný,jednoduchý,oslovil mě.
Jsem z Moravy,Hejníček.
@landarock Ahoj my stavěly svepomocí a nemám to teda přesně spočítane ale do 1.5m jsme se vlezly měli jsme teda vlastni pozemek, mame postaveno kousek od Šumperka
Souhlas s Marweiem, do 1,5 mil se dá vlést. My postavili tento dům (trošku změněn interiér a vnější rozměry) za 1,7 i s přípojkami a dalšími věcmi, které se někdy nezohledňují. Je to velmi jednoduchá stavba a svépomocně se dá vrahě zvládnout. Záleží na tom jak chceš řešit stropy a další na finance zásadní věci. ;-)
Poblíž Ostravy
@marwei Děkuji za info.Podle projektu od euroline lze přistavět i garáž,tu postavenou ale asi nemáte a cenu vědět nebudete.Představoval bych si ji jako jednoduchou nezateplenou součást domu.Jak jste to měly s řemeslníky,živnostníky?Co stavební dozor?
@landarock no podla mojho nazoru je to lacnejsie. Nemuseli sme robit ziadne pasy ani tvarnice a taktiez ame nemuseli robit potery ked sa spravilo podlahove. Preto lebo uz bolo v zakladovej doske
@standa82 podlaha je brest kanadsky kupovali sme ju v jednom obchode ktory uz zrusili ale videla som ju aj v merkury markete a dvere su z jedneho nemenovaneho obchodu lebo sme boli nadmieru nespokojny ake velke zarubne nam dodali ale co uz....a odtien je jaseň. Inak su z Polska