Odpoveď na príspevok od stefan222:
@hrehusa suhlasim, kde by ste mi odporucali ceknu… @stefan222 Rád by som sa opytal či ste začali spolupracovať s Firmou RIGIPSHE, ak áno aká bola vaša skúsenosť tiež mám zaujém o keramický dom a hľadám spoľahlivú firmu ďakujem za odpoveď.Odpoveď na príspevok od chilim:
Zdravím, skúste sa tu pohrabať vo fórach a nájdet… @chilim Rád by som sa opytal o akej firme ste písali ?Odpoveď na príspevok od davo28:
@stefan222 Rád by som sa opytal či ste začali spo… @davo28 zdravim, bol so pozriet jeden dom a nenadchlo ma to, siel som do tehly.Odpoveď na príspevok od hrehusa:
@stefan222 my mame. uplna katastrofa.. @hrehusa môžem sa opýtať o akú firmu sa jedná a s čím konkrétne ste boli nespokojní? Jedná sa o firmu Rigipshe?Odpoveď na príspevok od davo28:
@stefan222 Rád by som sa opytal či ste začali spo… @davo28 naši známi s nimi stavali a úplná katastrofa. Kontaktovali Anvik, ktorý im odporučil obchodné zastúpenie na východe firmu Rigipshe. Panely od Anviku cez dovoz a montáž v pohode. To ostatné čo robila firma Rigipshe nekvalitná ,lajdacka robota.Odpoveď na príspevok od vedma74:
@hrehusa môžem sa opýtať o akú firmu sa jedná a s… @vedma74 RIGIPSHE aj ANVIK zle skusenosti. obaja su len dovazaci panelov z Polska.Odpoveď na príspevok od hrehusa:
@vedma74 RIGIPSHE aj ANVIK zle skusenosti. obaja … @hrehusa na Slovensku taka vyroba nieje, tak podla teba je zle ked to dovezu z PL? Aj keby ste si chceli objednat priamo panely z fabriky z PL, tak vam ich nepredaju ale odporucia vas na Anvik.Odpoveď na príspevok od andrew87:
@hrehusa na Slovensku taka vyroba nieje, tak podl… @andrew87 my staviame s ceramic houses vlastny projekt. cesi nerobia vlastne projekty a z polska prefabrikat nechcem. nieje ani taky kvalitny a nevedia co od radosti pytat.Odpoveď na príspevok od slavvo:
@andrew87 my staviame s ceramic houses vlastny pr… @slavvo 🤣 a C H ti urobi aj nerealizovateľný projekt keď chceš, panely budú v najvyššej kvalite a cena skoro ako zadarmo.Odpoveď na príspevok od andrew87:
@hrehusa na Slovensku taka vyroba nieje, tak podl… @andrew87 Polsko je plne vyrabacov panelov. k nam sa len dovazaju. obe firmy postavili par domcekov. hocikedy mozu skoncit firmu a nikdy sa k nicomu nedomozem, ak nastane problem. toto chces pri celozivotnej investicii?