Dispozícia obývačka s kuchyňou

Dobrý deň Chcem vas poprosiť riešim dispozíciu obývačky s kuchyňou. Je to v poriadku alebo mal by som na na niečo zamerať ? čo by bolo vhodne zmeniť. Návrh sa mi celkom pozdáva ale predsa či by nebolo lepšie niečo zmeniť? Čo sa týka špajze tak ta nieje vymurovaná na povodnom mieste podľa projektu tak som ju vyšktrol. vymurovali sme ju hneď za predsieňou. Nakoľko nám to prišlo lepšie riešenie. za každu radu/nápad vopred ďakujem ;-)
Odpovedať
Trochu som zmateny z toho jedalenskeho kuta. Bude potrebne chodit neustale okolo toho stola a teda moc prakticke to podla mna nie je. Ked tak posunut ho na miesto, kde si povodne planoval tu spajzu, tam by to sedelo a nezavadzalo. Ale inak myslim, ze fajn. Pri kuchyni tam je vychod na terasu?
Odpovedať
Áno z kuchyne je východ na terasu . Rozmýšľal som aj nad tým že jedálenský stôl sa posunie na miesto kde mala byt pôvodná špajza . To už je najmenej stôl presunúť :) uvidíme pri zariaďovaní kde nám bude viacej pasovať .
Odpovedať
Profilova fotka
@majokx ze ste ju vymurovali hned za predsienou ste podla mna urobili dobre, lebo takto jak to bolo v tom nakrese, tak by to myslim, ze len zbytocne rusilo ten priestor ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?