Čo zmeniť v projekte(viď foto)

Dobrý deň, prosím o dobrú radu, čo by sa dalo na projekte vylepšiť/zmeniť/zväčšiť. Obvodové mury bez zateplenia. Kuchyňa s obyvačkou smerujú dozadu na pozemok. Ďakujem 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Vo vstupe bude skrina? Kde a aka velka? Mohla by byt po celej dlzke, no zavadzia tam to presklenie. Bidet vo wc v stupe bude niekto vyuzivat? Mini Mini spajza je potrebna? Ako sa da zariadit? Asi radsej pokracovat kuchynskou linkou. Komin vam bude velmi trcat nad strechou, kedze je na kraji. Vacsie okno v kupelni. Mozno vacsie aj na technickej a satniku, ked uz okno, tak nech sa aj svetlo. Ake siroke su dvere? Zdaju sa uzke do sanity a siroke do izieb. Mozno vchod do spalne dat z boku a vyuzit ten priestor co vznikne. Vacsi kozmeticko-kancelarsko-ulozny priestor. Vymenit technicku s kupelnou-bude kupelna blizzie k izbam. Aka siroka je chodba?
Odpovedať
Profilova fotka
Vstup ma sirku 160. Ak tam das skrinu 65-70 cm, alebo aj ked len 60, zostane ti meter a menej na prechod, co je na sk pomery nezvycajne. Satnik 174. Ake siroke ulozne skrinky planujes? Vesiakove 60, z druhej strany 40, prechod 74? LTT. Zopar cm by sa tam zislo. Chodba je dost siroka, kolko ma? Nabytok je "v mierke" k planu? Zmestite sa na gauc?
Odpovedať
@mimi669 Je to klasika, nemenil by som rozmiestnenie, možno len veľkosť.
Odpovedať
Namiesto tej malinkej spajzky - komorky dat radsej potravinovu skrinku
Odpovedať
Profilova fotka
všetko, dom nevyhovuje dnešným požiadavkám aníi konštrukčne ani dispozične. máte naň TC? Aké vykurovanie? len maličkosti, vstup prekrytý drahou strechou, ale predsieň ako v garsónke. Ako píše lenkito10o výmenách
Odpovedať
Zatiaľ potrebujeme odsúhlasiť rozmiestnenie. Detaily a technické veci budú nasledovať potom 🙂 už teraz napr vieme, že kuchyňu s obyvačkou vymeníme(zmeni sa aj komín) Ale ďakujem zatiaľ za všetky praktické rady-určite sa nad nimi zamyslíme. 🙂
Odpovedať
@jan45 Dobrý deň, z akého dôvodu nevyhovuje dispozične? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Praveze aj detaily aku siroku skrinu kam nacpat a kde dat varnu dosku, alebo ake siroke, ci hlboke skrinky v kuchyni, kam postel, ci posuvne okno ci vo vyske, treba riesit hned v projekte a zakreslit. Nie potom si hovorit toto malo byt tak a keby bolo hento posunute, mohlo tu byt onô. Ale projektant, ci architekt, ci stavbar vam povedia to potom.... Vy tam budete byvat, nie oni. Zaujimalo by ma, ako si projektant predstavuje to rozmiestnenie v satniku, alebo trciaci komin. Upozornil vas vobec na to? A to si nezadal svetove strany. Kde je Sever?
Odpovedať
@lenkito10 Sever je na ľavej strane kde je kupelňa, technicka... ako som spomínala vyššie zatiaľ ide o prvý "nástrel" rozmiestnenia. Žiadne výpočty a statika sa nerobí kym nebude odsúhlasene rozloženie. Preto som vďačná za každý dotaz a upozornenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimi669 riešenie prevádzky domu nie je na debatu na MS, Musíte si predstaviť svoje potreby a požiadavky (ktoré ešte ani nepoznáte) a zladiť ich s možnosťami. Alebo sa spoľahnúť na architekta.
Odpovedať
Staviame dom s podobnými rozmermi, pripájam obrázky. Na Vašom projekte sa mi nepozdáva umiestnenie kúpeľne. Je ďaleko od izieb a blízko vchodu. Potom vchod do spálne s tým, že po otvorení uvidím stenu/skrinu sa mi tiež nepozdáva.
Odpovedať
@mimi669 staviame niečo podobné, ak chces pozri album mám tam foto planu, my sme ale menili aj za pochodu, a reálne máme zmeny oproti projektu..nie veľké ale su
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?