Naco ti je tolko vystupkov - najlepsie je mat jednoduchy tvar - stvorec alebo oblznik, vsetky vystupky len vsetko predrazuju a celkovo aj podorys na mna posobi akosi chaosne
Súhlas s ľuďmi nado mnou.
PREKOPAŤ !!!
Čo najjednoduchší pôdorys, rešpektovať orientáciu voči svetovým stranám, t.j. ak je možné, orientovať obytné miestnosti na juh. V tej južnej presklenej kuchyni s jedálňou sa uvaríte!
Veľa miesta zaberá chodba!
Odbery teplej vody sú od seba ďaleko - veľké straty a v lete vykurovanie stien...
Jarka
vela nepravidelných tvarov, tazke na rozvnomerne vykurovanie pokial nebude podlahove kurenie vsade, z hladiska Fengshui, nepravidelne vyklanky nie su dobre, a zbytocne to aj predrazi stavbu
Rozpísal som sa pri fotoblogu... Tu len zopakujem, že sa neviem zbaviť pocitu, že sa furt točíte okolo toho pôvodného katalógového projektu, ktorý Vám vlastne ani nevyhovuje... A obmedzuje Vás to. Treba si vyprázdniť hlavu a začať s čistým papierom. Verte mi, viem čo vravím, aj ja sám to praktizujem. Keď už mi nejde dotiahnuť nejakú koncepciu tak, aby som stým bol spokojný, tak celú niekoľkodňovú robotu hodím do koša a začnem od nuly. A stáva sa, že za pár hodín vymyslím niečo oveľa lepšie, ako bolo to, sčím som sa trápil niekoľko dní...