http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
velmi sa nam paci tento bungalov tak ci by ste mi vedeli povedat ci je dobre rieseny alebo by bolot reba nieco zmenit.. velmi sa v tom nevyznam tak by mi vase rady pomohli
dakujem :)
Na tú špajzu by som dala určite okienko, a ešte možno trošičku malý technický... samostatné wc je dosť ďaleko od ohrevu TUV, chvíľu potrvá než príde teplá voda do bidetu ;-) a detto ku drezu v kuchyni. Mám to tak isto, dá sa zvyknúť. Projekt sa mi páči, len neverím tej cene.
mne sa ten projekt celkom paci, akurat ta izba vpredu je taka odrezana od vsetkeho.. asi by som zrusila garaz a zvacsila ju, alebo urobila tam este taku izbu ako rarohareň, tech. miestnost, alebo tak.....
spajza by mohla mat okienko.. inak celkom fajn domcek
ta cena - podla mna svojpomocne s majstrami bude stat tolko , ako oni pisu na kluc ... to je skor realne....
ohrev TUV nie je problem, na to existuju cerpadielka, my mame napr. kotol v pivnici :)
mne sa páči, zmenila by som iba ten sprchovací kut v kupelke, dala by som ho do toho výklenku ;-) a ak ho postavíte aj s tým bazénom čo je v animácii ... ufff, budem iba ticho závidieť. tá cena aj podľa mňa je dosť nereálna, keď si to porovnám s našim domčekom tiež od eurolinu, je o dosť menší a cena je veľmi podobná :-D
na moj vskus zaberajú spojovacie chodby prilis vela z uzitkoveho priestoru, detsku izbu by som rozhodne neumiestnovala vedla garaze s vyfukovymi plynmi, inak pohoda ;-)
do tej izolovanej miestnosti by som dala spalnu, ked už, vyfukovych plynov by som sa nebala..možno by som dala aj prechod z garaže do domu ak sa vojdu take 60tky dvere, inak fajn domček, bolo by fajn keby si uviedla aj svetove strany...cena sa mi zda byt nadhodnotena..my mame 10x13 a + ešte terasa kryta a cena na kluč s DPH 106tis eur
Podla mna je velmi dobre rieseny, len by som dala prechodove dvere este z garaze do tej chodby, ak dobre vidim, nie su, aby ste nemuseli nosit nakupy z auta povonku aj v dazdi napriklad. My mame garaz tiez s dverami do chodby, tadial vynasame nakupy...
plocha je fajn riešená...ale tiež by som navrhla to, čo henikav - (užitočné) dvere na prechod z garáže do domu...
(ja som u nás v projekte tiež navrhovala takú zmenu...a môj muž si to nevšímal...a nakoniec ich máme, ale len preto, že pri zakladaní prvého radu tehál sme ešte na poslednú chvilu vybrali tehly na otvor pre dvere :-D)