@gabco zdravim vas volam sa Lukas a zhodou nahod sa chceme budovat v drienove . Tiez mame vybraty bungalov 122 bolo by mozne aby sme sa prisli na vas domcek pozriet?
Zdravím Vás, ľudia, chcem vás poprosiť, akú hodnotu má tento dom podľa znalca? Koľko Vám znalec vyrátal trhovú hodnotu domu? Viem, že sa to dosť líši, ale myslím úplne, ale úplne že zhruba. Cena na kľúč je 60 000€, reálna by mala byť tiež okolo 60 000, nie?
Dobry den, chcel by som sa spytat ci by niekto vedel poskitnut foto alebo navstevu postaveneho, pripadne rozostavaneho bungalov 122. Manzelka si nevie predstavit ako to bude vyzerat na nasom pozemku.
Dakujem
My sme s Bungalowom 122 aktuálne takto. Tiež máme úzky pozemok (12 m), takže to bola jednoznačná voľba. Dávali sme si robiť menšie úpravy projektu (posunutie priečok, zmeny veľkostí a umiestnení okenných a dverových otvorov).
@gabco Zdravím Vás. Máme záujem o tento bungalov, nakoľko Vy v ňom žijete už pár rokov, radi by sme sa prišli na Váš domček pozrieť. My sme zo Šar. Bohdanoviec, takže ak by sme sa vedeli dohodnúť by nám to veľmi pomohlo. Zatiaľ Vám ďakujem. Moja e-mailová adresa je derianova89@gmail.com. Prosím Vás aby ste ma tam kontaktovali. Pekný deň.