Bungalow 122 Prodom. Máte skúsenosti s jeho stavbou?

Zobraz úvodný príspevok
Ahoj. Má niekto skúsenosti s týmto domom...výstavba....bývanie....foto? Ďakujem :-)
Odpovedať
1
2
@petravelasova Ahoj chcem sa ešte opýtať či ste si dávali ešte nejaké zmeny na projekte?
Odpovedať
Profilova fotka
@niki331 ahoj,,no okrem vymeny okna za dvere(obyvacka,kuchyna)asi ani nie:-)
Odpovedať
A mohla by som sa opytat ci ste stavali svojpomocne alebo na kluc a kolko vas vlastne vysiel ten dom. Mozete mi kludne napisat na niki331@aze.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
skolaudovane :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@gabco zdravim vas volam sa Lukas a zhodou nahod sa chceme budovat v drienove . Tiez mame vybraty bungalov 122 bolo by mozne aby sme sa prisli na vas domcek pozriet?
Odpovedať
zdravim,iste, napiste kedy chcete prist a uvidime, kedze ja robim na zmeny
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Zdravím Vás, ľudia, chcem vás poprosiť, akú hodnotu má tento dom podľa znalca? Koľko Vám znalec vyrátal trhovú hodnotu domu? Viem, že sa to dosť líši, ale myslím úplne, ale úplne že zhruba. Cena na kľúč je 60 000€, reálna by mala byť tiež okolo 60 000, nie?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
zdravim chcel by som sa spytat ci ma niekto projek bungalov 122 rad by som ho kupil ak je to mozne dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobry den, chcel by som sa spytat ci by niekto vedel poskitnut foto alebo navstevu postaveneho, pripadne rozostavaneho bungalov 122. Manzelka si nevie predstavit ako to bude vyzerat na nasom pozemku. Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj chcel by som sa spytat či má niekto už postavené na Východe Slovenska? Rád by som sa pozrel ak by to bolo možné. Dakujem
Odpovedať
staviam tento dom lebo mam uzky pozemok.. no dom je predleny o prekrkytu terasu.. teda dom je dlhsi o 4m
Odpovedať
okna izieb, ktore boli na zadnej stene som dal na boky. Zrusil som spajzu aby bola vacsia kuchyna.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nas dom stoji uz cca 5rokov v Drienove. okr. Presov.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@gabco Dobry den ak vas to neotravuje a dalo by sme sa prist poztiet? vopred dakujem ze odpoved :-)
Odpovedať
Dobry den, vieme sa dohodnut, pokial budeme doma, tak napiste kedy by ste chveli prist
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
My sme s Bungalowom 122 aktuálne takto. Tiež máme úzky pozemok (12 m), takže to bola jednoznačná voľba. Dávali sme si robiť menšie úpravy projektu (posunutie priečok, zmeny veľkostí a umiestnení okenných a dverových otvorov).
Odpovedať
Profilova fotka
@robo_pavlik mozes sem hodit prosim ta aj podorys, ako ste to nakoniec upravili?
Odpovedať
Profilova fotka
@adam77
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@gabco Zdravím Vás. Máme záujem o tento bungalov, nakoľko Vy v ňom žijete už pár rokov, radi by sme sa prišli na Váš domček pozrieť. My sme zo Šar. Bohdanoviec, takže ak by sme sa vedeli dohodnúť by nám to veľmi pomohlo. Zatiaľ Vám ďakujem. Moja e-mailová adresa je derianova89@gmail.com. Prosím Vás aby ste ma tam kontaktovali. Pekný deň.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?