Dobry den,
ake mate domceky na pozemkoch velkych 600-650m2? Chceli by sme si dat postavit bungalov ale manzelova podmienka je aj garaz + obytnu plochu si predstavujeme na cca 100m2 takze celkova uzitkova plocha by sa mohla zmestit tak do 150m2 so vsetkym co nie je uplne najmenej a chcem, aby mi tam ostal aj nejaky pozemok za domom nie kusok travnika 🙂 Nie je idealnejsia alternativa ist do 2-poschodovej “kocky”? Vdaka za vase postrehy, nazory popripade fotky vasich pribytkov.
@ludka0309 ja som stavial prvy dom, nemal som nic proti poschodovemu, no manzelka byvala v poschodovom, a vravela ze nechce schody, tak sme psotavili bungalov, a teda nam trebalo na prizemie natrepat, 5 izieb, a 2 kupelne, , dom nieje mega velky, je akurat, 140 m2 obytna plocha, no ked uz tu byvame, tak ono aj to chodenie po prizemi je celkom otrava, kym prejdem z jednej strany domu na druhy, a nieco zabudnem tak som si velakrat povedal ze radsej by som vybehol tych par schodov, hore 🙂 , takze ak vam stoji aj toto v ceste, tak porozmyslajte nad tym co pisem 🙂
Ktovie čo hovoria všetci tí ľudia čo bývajú v bytovke a majú výťah na medziposchodí. Dôchodci podľa tohto už iba v byte sedia. A mladí s deťmi namiesto toho aby s kočíkom chodili každý deň, tak to radšej asi čakajú v byte kým dieťa vie samé chodiť 😉