tych projektov je asi 1000, pri takom zadani neviem aku pomoc ocakavas
nenapisala si napr. aky mas pozemok, kde bude vstup, aky rozmer teda musi mat dom
ani ci chces spajzu, ci jedno ci dve kupelne ...
@pemo83 aj my máme 4i, 102m2.. áno, postavili sme barák už obývateľný za ca 70t bez exterieru.. ale závisí, čo si predstavuješ pod pojmom svojpomoc.. my sme makali ručne stručne, nie živnostníci
@nesske myslis?kuchyna so spotrebicmi 5tis,dve kupelne,pracka+susicka 4tis,vstavane skrine 2tis,podlahy 2tis,dvere 1,5tis , nabytok ,tv, sedacka a kopec malych prkotin...ono sa to nezda ale nazbiera sa,tiez som si nemyslel ze to bude tolko ale dvacka padla urcite :-D
@alyrka myslím bez živnostníkov...rodina, kamaráti ....majster
1 kúpelňa, WC, obyvačka s kuchyňou, 2detské izby, spálňa a kumbál....taká je moja predstava..
@rasto7764 tak tak, financny vycuc neskutocny, a vsetko su to potrebne veci. TV zatial ani nekupujem, pouzijem staru (musim nasetrit na philips s ambilightom 8-) )
Co sa tyka temy - Opat zadanie Aky dom za XXX Eur, pritom je tam tisic premennych, ktore robia cenu.
ahoj... my stavame murovaný dom s firmou family hause z DS a mame dom skoro ako laguna 30N a vosli sme do tej sumy uplne v pohode... stavaju nam holodom a ked k nemu pripocitame + 20 tis na dokoncenie uplne tak sme stale v 80 tis. pozri ich stranku...
@alyrka jasne kazdemu vyhovuje nieco ine....ja si neviem predstavit jednu kupelnu s jednym wc v dome...a kuchyna za 5tis?co je na tom,ved spotrebice stali skoro dve tisicky...nemyslim ze som mal nejake vysoke naroky,hadam si nedam do domu polsku kuchynu za 500e ktora sa mi do troch rokov rozpadne...ale kazdy nech si da co mu hrdlo raci...
http://www.projektydomov.com/projekty... plus garaz. My staviame tento svojpomocne a zatiaľ sme sa zmestili do 40 000 eur / uz máme okná, dvere, garazovu branu a strechu/....
My máme bungalov 1205 od ideálnebývanie.Sk a sme spokojní. Má všetko čo treba, špajzu, technickú miestnosť aj šatník. Izby sú všetky akurát, žiadne slíže ani malinke. Pekne sa dajú zariadiť :) Bez pozemku sa svojpomocne da do 80 000 zmestiť.