Aký máte názor na tento projekt bungalovu Eko 120?

Bungalov eko 120 ,ale zmenšený. Máte nejaké pripomienky o by sa mohlo zmenit, napíšte. Ďakujem
Odpovedať
@kika7126 priestor kde ma byt stol je sirka 2,2m??? ak si odratate prechod ku linke cca 1m tak na stol vym ostane 1,2m....skuste sa dvaja vedla seba najest pohodlne ked zazdy z vas bude mat 60cm.....dalej nieje vidno kadial sa dostanete do nocnej casti....
Odpovedať
malicke priestory, velmi malicke, uzke sliziky, mala kuchyna, velmi clenite, vela dveri. keby to cele mohlo byt vacsie, tak ok, ale s tymito rozmermi by som s vysledkom spokojna nebola.
Odpovedať
fuha, toto ani zadarmo. izby 2x 8m2 a jedna 7,2m2? ved tam nedate ani manzelsku postel so skrinou. v takom dome sa neda komfortne existovat. kuchyna mensia ako v garsonke.
Odpovedať
@kika7126 Len tak čo som pozrel ... toto je ozaj také maličké a veľa dverí . - ja by som skrátil terasu na 2 metre .. strecha bude ešte niečo prekrývať - zrušil špajzu - zrušil bočný vchod a pridal ho k izbám ako šatníky alebo predlžil dom o pol metra doprava. To len čo ma napadlo.
Odpovedať
Na wc budete chodit cez vstupnu chodbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@kika7126 to co ma byt? kde je prechod z obyvacky do izieb?
Odpovedať
@jblaze to asi obehnes cez vonkajsok a pojdes zboku cez druhe dvere :-) :-D
Odpovedať
@kika7126 prepáčte, ako sa dostanú ľudia na wc z tých spální? Ako ideálna ukážka najhoršieho projektu roka, ak nie všetkých čias. Samé chyby. Ale to je len môj názor.
Odpovedať
celkom fajn komfortny projekt ste uplne skazili. Koly comu to zmensenie? Uspora. financii? Urcite nie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?