Aký máte názor na dom Alfa 161?

Ahojte, zaujímalo by ma, aký máte názor na tento bungalov bez garáží. http://www.domnamieru.sk/projektyDomo... Ďakujem
Odpovedať
uff, tak pre mňa určite nevyhovujúci domček, mne sa raz nepáči na tých domoch keď sa prechádza z izby do izby |-| , jedine keby ste ten domček rozšírili a urobili chodbu pozdĺž obyvky, ale ja by som volila iný projekt
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa na nom nepaci to,ze ked ti pride navsteva,tak najprv musis pozatvarat dvere izieb(nie vzdy ma clovek vsetko tip top upratane a ine vplyvy) a musia prejst cez cely dom,aby sa usadili a hlavne cez kuchynu.Ako pozitivum sa mi paci,ze je spalna mimo ostatnych izieb,ale zase kupelna je strasne daleko od spalne .Volila by som iny projekt.
Odpovedať
taký zvláštny, nepáči sa mi
Odpovedať
katastrofa prepac ale proti gustu ziaden disputat ;-)
Odpovedať
Najpodstatnejšie je, ak sa páči tebe a tomu, kto tam s tebou bude bývať. Tu je tých názorov......až až. Ale sú tam aj krajšie alfy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cim uzsi a dlhsi,tym horsi na vykurovanie krbom.Prechod cez ten stol je strasne odpudzujuci a ak si uzivate aj nocne navstevy a ten odchod cez tie detske izby,ked vam deti spia sa mi teda tiez moc nepacia.Nie,nesla by som do toho.
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne sa mi nepaci rozlozenie izieb...zda sa mi dost neprakticke. Ja by som volila iny.
Odpovedať
vyhodu ma le v tom, ze je tam strasne malo chodieb ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako tie staré dlhé domy našich starých rodičov...len v modernejšom prevedení...nepáči sa mi
Odpovedať
@atenaf presne to ma napadlo,ako kedysi
Odpovedať
predpokladam, ze mate uzky pozemok, preto toto riesenie..ale ..mne sa tiez nepaci, prechod cez tu obyvku a hlavne vstup cez nocnu cast domu. Je to neprakticke a ma to vela minusov. Urcite sa aj na uzky pozemok da najst lepsie riesenie..
Odpovedať
Profilova fotka
take nelibi,.. ve vizualizaci ohromny - uz vidim tu hroznou cenu za strechu ... a pudorys pro me naprosto nevyhovujici,.. uz vidim, jak v noci potrebuju curat a procházím celym obyvakem... v loznici neni ani misto na vestavenou skrin... já bych hledala lepsi pudorys
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj necitala som nazory predo mnou takze hodnotim nezavisle: Na prvy pohlad dojem nic moc - prilis roztahane - az potom si si uvedomila ze je tam na jednej strane garaz a potom taky nejaky "podchod". Strecha bude asi hrozne draha - zbytocne dlhe. Aj ta izba na konci za obyvackou sa mi akosi nepozdava. A asi treba na to poriadne dlhy a siroky pozemok. Moje hodnotenie: 3/10 :-D
Odpovedať
Tiež sa mi nechcelo moc čitat nazory predomnou..pretože ten moj nikto nezmeni..Nepači sa mi riešenie izieb..ale ak sa vam vyhovuje tak by som prehodila priečky tak aby sa oddelila denna a nočna čast..teda obyvačku s kuchynou posunut do zadu a v prednej časti nechat nočnu čast..asi tak..ale inak je vela dobre riešených domov..ale tento k nim nepatri..
Odpovedať
v tomto domčeku mi to pripadá ako vo vlaku
Odpovedať
ani mne sa ten dom nepáči
Odpovedať
Profilova fotka
ale na druhej strane na uzky dlhy pozemok je to dobre riesenie..... ked niekto nemoze ist velmi do sirky.... vzdy lepsie , ako cinzak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@naad , ja by som dala vchod tam, kde je detská izba a boli by detské izby viac oddelené od spoločenskej časti a tým by sa vyriešiel aj problém čo písal ejco.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa paci! Ked tam nebudu tie garaze, tak mozes zamenit vstup s prednou izbou a budes mat kompletnu orientaciu okien na juh (uz mat len priaznivy pozemok). Spalnu by som poriesil vpredu (okno na vychod) a izbu za obyvackou nechal ako pracovnu/hernu pre deti. Negativom je len ze vstupujes do domu cez spaciu cast (aspon budes mat pod kontrolov nocne prichody deti :-))
Odpovedať
Profilova fotka
@skorica05 mas uplnu pravdu, vymena vstupnej chodby a izby vedla by vela vyriesila :)
Odpovedať
ani mne sa moc nepáči, ale trochu som ho upravila tak ako by sa mne páčil to ako je to nakreslené so nevšímať, lepšie mi to nešlo :-D
Odpovedať
@skaredekacatko ja by som dal vchod z dola a hore na pravo by som dal spalnu
Odpovedať
Ahojte vsetci, dakujem vam za vase nazory. Tak ako ste predpokladali mame dost uzky ale dlhy pozemok (15,5 x 58)m. A aj susedia su dost blizko. Jeden ma dom 0,5m od hranice pozemku a druhy sused zase 3m. Zmenu by sme spravili asi taku, ze vchod by sme vymenili za izbu kt. je vpredu (vedla kupelky), a tak izby by boli na juh a tam kde bude vchod cize vpredu, by sa zmestila aj nejaka ta komora. Spalnu by som nechala vzadu (je to prosba manzela), aby sme mali klud.
Odpovedať
Profilova fotka
@naad takze pokud byste nemeli ty garaze a vstup, jak pises ted, tak to je uz o necem jinem... to uz nezni spatne ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?