Ahojte. Co si myslite o tomto projekte? Čo by ste zmenili? Ja rozmyslam ze ako by som mohla zvacsit spalnu (kupelnu v spalni ani nepotrebujeme) . Vítany je kazdy napad na vylepsenie projektu. dakujem pekne za odpovede a nápady 🙂
@aaatimejka urcite by v dome mala byt jedna hlavna kupelna aby do nej mali vsetci pristup aby nej bol aj ulozny priestor aj sa v nej dalo pohodlne pohybovat. Tu je ta kupelna z chodby velmi malicka a hlavne ked zrusis v spalni tak pre 4clennu rodinu a pripadnu navstevu nepostacuje.
Ja by som detsku posunula na miesto kupelno satnika a medzi detskymi urobila kupelnu. S dverami by sa trebalo pohrat. Ta malicka kupelna by potom mohol byt satnik zo spalne. Este by som sa pohrala s obyvackou a kuchunou. Mozno linku by som dala na miesto TV aby sa mohla posunut priecka od detskej a pripadne sa rozsirila kupelna.
Uz len zobrat stvorcekovy papier a skusat co by najviac vyhovovalo. :-)
@wivik áno je velmi dobry napad ze posunut detsku izbu a urobit jednu velku kupelku namiesto kupelnosatnika , len zase tak kde by bolo dvere... dakujem vam velmi pekne za skvely napad 🙂
@aaatimejka čo si myslím o projekte? Že je nevydarený 😞
Prvé čo uvidím po vstupe do obývačko-kuchyne je kuchyňa, čo je pre nerozdýchateľné, ďalej z gauča nevidno priamo na dvere, nevieš kto Ti chodí poza chrbát.
Detské s výstupom na terasu, komplikovaná zadná časť domu a 3x wc pre 4 ľudí 😞
@aaatimejka neviem pochopiť tento koncept, ale ja by som asi pri odchode z domu nechcel kontrolovat 5 dverí či sú zamknuté. Wcko oproti vstupu je ďalšia stupidna vec. Pozitiva sú manželský "apartman" a veľkorysý priestor dennej miestnosti.
fu no jedno cez druhe, neviem tiez by som tam asi toho dost musel prerobit aby som s tym bol spokojny. pises, ze teda kupelnu v spalni nepotrebujete tak to mas hned viac miesta ale celkovo sa mi nepaci moc ako su tie miestnosti usporiadane